Home / Projecten / Identiteit en Website voor Fluid Cleaning Support

CASE: Fluid Cleaning Support


Fluid Cleaning Support biedt filters, filtratie concepten en smeertechnisch onderhoud aan voor verschillende industriële toepassingen. Ze bieden standaard- en maatwerkproducten, afhankelijk van de vraag van de klant. Ze engineeren, produceren en assembleren hoogwaardige filtratie concepten. Hierbij levert Fluid Cleaning Support uitstekende service en nazorg.


Uitgevoerde werkzaamheden

WebdesignWebsiteHuisstijl en SEO-optimalisatie

Rogier van Fluid Cleaning Support is bij ons gekomen via een andere klant van ons. Hij wilde voor Fluid Cleaning Support graag een nieuwe huisstijl en website. Voor de nieuwe huisstijl zijn naast het aanpassen van het kleurgebruik en het lettertype ook een nieuw logo, visitekaartjes en briefpapier ontworpen. Na goedkeuring van de huisstijl zijn we begonnen aan het ontwerp voor de website.


Het logo is mooi in de menubalk geïntegreerd waardoor het op een druppel lijkt. Dit past goed bij Fluid Cleaning Support omdat zij veel met vloeistoffen zoals olie werken. Daarnaast hebben we icoontjes ontworpen voor op de homepagina. Deze icoontjes geven duidelijk weer wat de verschillende diensten zijn die Fluid Cleaning Support aanbiedt. 


Een restyling van jouw website kunnen wij vrij eenvoudig en snel voor je verwezenlijken, maar ook voor een volledig nieuwe website, online marketing ondersteuning of een nieuwe huisstijl ben je bij Nubium aan het juiste adres. Bekijk onze diensten.

Naast deze case hebben wij nog veel meer voorbeelden van onze verschillende diensten. Wil je meer van ons werk zien? Bekijk dan onze case pagina.