Home / Projecten / Webdesign en Webdevelopment voor Landgoed camping het Meuleman

CASES: Landgoedcamping het Meuleman

Soms ontdek je pareltjes heel dichtbij, zoals Landgoedcamping Het Meuleman midden in de natuur van het Lutterzand. Samen met Cathelijne de eigenaresse van Landgoedcamping het Meuleman hebben we de oude website onderhanden genomen en een nieuwe “look & feel” gegeven.


Uitgevoerde werkzaamheden

Webdesign en Webdevelopment.


Oude website van Landgoedcamping het Meuleman

De website van Landgoedcamping het Meuleman was inmiddels al een paar jaar oud en toe aan vervanging.
Het ontwerp was niet meer van deze tijd en de gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker was aan verbetering toe.

Wat hebben wij gedaan en hoe hebben wij de website verbeterd?

Wij hebben een nieuw custom design gemaakt voor de website op basis van de wensen van Cathelijne en gebruikers. De oude website was gemaakt in Wordpress. De nieuwe website hebben we ontwikkeld in ons eigen Content Management Systeem, waardoor de content makkelijk te beheren is door Landgoedcamping het Meuleman.

We hebben de gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker verbeterd door het boeken van je vakantie eenvoudiger te maken. Dit hebben we gedaan door het reserveringssysteem op meerdere plekken in de website in te bouwen. Op deze manier kun je snel en makkelijk je vakantie boeken en heb je alle informatie over de kampeerplekken en accommodaties bij de hand.

Daarnaast hebben we alle informatie over de camping op een overzichtelijke plek geplaatst. 


Landgoedcamping het Meuleman is er klaar voor.

Een frisse wind door de camping vraagt ook om een opgefriste website. Door de nieuwe structuur, ontwerp, teksten en foto's is de site een stuk duidelijker en moderner geworden en is het onderzoeken en boeken van een vakantie een stuk eenvoudiger en dus leuker geworden. De website past beter bij wat Cathelijne wil uitstralen en sluit aan bij de doelgroep die ze graag als haar campinggasten wil verwelkomen. Dus laat maar komen dat nieuwe seizoen! Landgoedcamping het Meuleman is er klaar voor.Heb jij ook wensen voor de webomgeving van je website? Kijk op onze website om te zien wat we voor je kunnen betekenen.