Home/Projecten/Identiteit, Website en Online Marketing ondersteuning voor LubriWatch

CASE: LubriWatch

Een belangrijk onderdeel van het onderhouden van verspaningsmachines is het koelen en smeren van onderdelen van de machine. De koelemulsie die hiervoor wordt gebruikt moet daarom van goede kwaliteit zijn en blijven. Om die kwaliteit te monitoren is regelmatig controleren een must. Met de software van LubriWatch is de kwaliteit van de koelemulsie en machine gemakkelijk inzichtelijk te maken. 


De LubriWatch applicatie kan door veel verschillende bedrijven in de verspaningsindustrie worden gebruikt. Medewerkers meten de koelemulsie en voeren daarna de waarden in in de LubriWatch applicatie. De waarden worden opgeslagen in de applicatie en zijn terug te vinden op het dashboard van de applicatie. Het dashboard geeft alle opgeslagen waarden van alle machines in het bedrijf weer, waardoor op een overzichtelijke manier snel te zien is welke machines nog een goede kwaliteit koelemulsie hebben en welke machines onderhoud of aanpassingen nodig hebben. 


Uitgevoerde werkzaamheden

Progressive Web Apphuisstijlwebsite en online marketing

Het ontstaan van LubriWatch

Een van onze klanten Rene, eigenaar van CMS Engineering en Re-Data Solutions, vroeg een demonstratie over onze Safety App en My Company App, omdat hij met een vraagstuk zat waar wij middels deze applicaties een invulling aan konden geven. Daarvandaan ontwikkelden wij gezamenlijk door aan de huidige LubriWatch App die inmiddels als product op de markt gebracht is. 

Het totale proces van productontwikkeling heeft binnen Nubium plaatsgevonden. Dat proces is begonnen met het uitdenken van het eindproduct, alvorens er een volledige huisstijl is ontwikkeld met onder andere het logo, kleurgebruik en typografie. Na het ontwikkelen van de huisstijl is het ontwikkelen en bouwen van de Progressive Web App in combinatie met het dashboard begonnen. Zodra het product klaar was voor lancering heeft Nubium de website ontworpen en gebouwd en een online marketingplan opgezet en uitgevoerd. 

Naast het restylingen of bouwen van een volledige nieuwe website of ondersteuning bij de online marketing kun je bij ons ook terecht voor Progressive Web applicaties. 

Ben je op zoek naar een applicatie waarbij je op een eenvoudige manier data kunt verzamelen en monitoren. Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.