Home / Projecten / Website en SEO voor Teham Pongers

Case: Teham Pongers

Teham Pongers is een regionaal opererende staalleverancier die in 1973 ontstaan is uit een fusie tussen Teham in Enschede (1963) en Pongers Buizenhandel te Wierden (1965). Na de overname door de O. de Leeuw groep in 1991 en de daaropvolgende uitbreiding van het assortiment, is Teham Pongers uitgegroeid tot dé complete staalleverancier van Oost-Nederland.


Uitgevoerde werkzaamheden:

WebsiteSEO Optimalisatie

De website van staalleverancier Teham Pongers in Hengelo kon wel een nieuw jasje gebruiken. Met die opdracht gingen we aan de slag. Gaandeweg bleek het productaanbod ook wel wat uitgebreider en overzichtelijker te kunnen. Oh, en een goed functionerend bestelformulier was natuurlijk essentieel. Teham Pongers is blij met het resultaat waar ze weer een paar jaar mee vooruit kunnen. De website oogt fris en is lekker duidelijk qua navigatie.

Bekijk de website van Teham pongers:

Een dergelijke restyling kan vrij snel en eenvoudig door ons gerealiseerd worden. Maar ook als je meer aan jouw website wilt wijzigen of een volledig nieuwe wilt laten bouwen ben je bij Nubium aan het juiste adres.