Home / Projecten / SEA Campagnes en Online Marketing ondersteuning voor Hotels op Gran Canaria

Vier unieke hotels op Gran Canaria.


In juli 2020 hebben wij de gave opdracht gekregen om de zoekmachine optimalisatie (SEO) en de zoekmachine advertenties (SEA) voor vier unieke hotels op Gran Canaria te gaan uitvoeren. Dit doen we niet alleen voor Nederland, maar voor alle Europese landen waaruit deze hotels bezoekers ontvangen.


Uitgevoerde werkzaamheden 

SEO optimalisatie  en Google Ads

Zoekmachine optimalisatie

We zijn begonnen met het optimaliseren van de vier websites van de hotels. Allereerst voerden wij een SEO check uit voor de websites om te zien waar verbeteringen konden worden doorgevoerd. Uit die check kwam onder andere naar voren dat de headers (h1, h2 en h3) meta descriptions en alt-tags niet overal goed stonden ingesteld. 

Daarnaast hebben we een zoekwoorden analyses gedaan om te kijken hoe er gescoord werd op verschillende termen en dat vervolgens verwerkt op de websites in bijvoorbeeld de meta descriptions. 

Het complexe aan deze opdracht is dat er naast het gewone CMS systeem ook wordt gewerkt met een boekingssysteem dat teksten automatisch op de website plaatst. Ook dat systeem hadden we snel onder de knie, waardoor in het boekingssysteem nu ook de juiste zoekwoorden worden toegepast. Op ons advies is er inmiddels ook een nieuwsmodule ingebouwd op de websites, waardoor we nu ook in nieuwsberichten kunnen gaan werken met SEO. 


Adverteren

Onze klant wilde ook graag adverteren in de zoekmachines. Onze Google Analytics en Ads specialist Wouter is daarmee aan de slag gegaan en heeft inmiddels een heel aantal campagnes, in verschillende talen, succesvol draaien. Wekelijks worden deze campagnes geanalyseerd om te kijken hoe ze presteren en waar nodig wordt er dan bijgestuurd. 


Verbetering in jouw zoekmachine optimalisatie (SEO) of in jouw zoekmachine advertenties (SEA) kunnen wij eenvoudig en snel voor je verwezenlijken. Daarnaast ben je voor een volledig nieuwe website, online marketing ondersteuning of een nieuwe huisstijl bij Nubium aan het juiste adres. Bekijk onze diensten.