Home / Projecten / Nieuwe website voor Voedingspraktijk Balans

Case: Voedingspraktijk Balans

Jacqueline is 5 jaar geleden begonnen met Voedingspraktijk Balans. Ze is haar hele leven al bezig geweest met gezondheid en gewicht, heeft veel verschillende diëten gedaan en is uiteindelijk de opleiding tot leefstijlspecialist gaan volgen. Met haar praktijk helpt ze andere mensen om een gezonde levenstijl te creëren en hierdoor op een snelle manier een gezond(er) gewicht te bereiken.


Uitgevoerde werkzaamheden

WebsiteSEO optimalisatie en webdesign

Jacqueline van Voedingspraktijk-Balans kwam naar ons toe met de vraag of wij een nieuwe website voor haar konden maken. Na een leuk kennismakingsgesprek kwamen een aantal speerpunten naar voren die voor haar belangrijk waren. Op basis van het gesprek hebben wij een design gemaakt voor de website en ze was (gelukkig) direct enthousiast. Jacqueline's zoon had al een mooi logo ontworpen en foto's in goede kwaliteit waren er ook genoeg. Binnen een maand stond de website klaar en het resultaat mag er zeker zijn.  


Recensie:

Ik ben al ruim 5 jaar bezig in mijn praktijk, mijn vorige website is 5 jaar geleden gemaakt. Mijn website was niet meer up-to-date. In oktober kwam ik via mijn zoon in contact met Nubium, het eerste contact was erg prettig, ik ben zelf niet technisch maar alles werd in Jip en Janneke taal uitgelegd. De contact momenten waren erg prettig. Tijdens het bouwen van de website was er goed contact en elke keer als er een stukje klaar was kreeg ik aan het einde van de dag mijn website te zien en kon ik eventueel nog dingen aanpassen. Prijs en kwaliteit komen goed overeen voor mij. Als zpp’er ben ik erg blij met deze kleurrijke website, mooi helder en overzichtelijk. Ook voor startende ondernemers raad ik Nubium zeker aan. Nubium denkt met je mee als je geen kijk hebt op hoe je een website moet bouwen en ze komen met goede ideeën.

Een restyling van jouw website kunnen wij vrij eenvoudig en snel voor je verwezenlijken, maar ook voor een volledig nieuwe website, online marketing ondersteuning of een nieuwe huisstijl ben je bij Nubium aan het juiste adres. Bekijk onze diensten.