Ondersteuning in uw online marketing

Ja zeg, u bent al druk genoeg met uw sales, interne organisatie, logistiek, productontwikkeling, medewerkers etc. . En u weet echt wel dat u een keer werk moet maken van uw online marketing. Want u ziet ze links en rechts wel voorbij komen, die concurrerende ondernemers. Maar ja, waar begin je? En om er nou iemand speciaal voor aan te nemen, dat is weer een brug te ver. En zoveel hebt u toch eigenlijk niet te vertellen?


Strippenkaart voor online marketing

Hoe makkelijk zou het zijn om online marketing ondersteuning flexibel in te vliegen? Van iemand die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in de online wereld en ook technisch verstand van zaken heeft. Kijk, en dan bent u bij Nubium aan het juiste adres! Wij bieden u up-to-date ondersteuning op het gebied van online marketing. Zo vaak en zo veel als u wilt. En daar maken wij dan een mooie strippenkaart van met uren die u maandelijks kunt inzetten. En dat kan al voor een tarief vanaf € 149,- per maand. 

Werkzaamheden binnen de online marketing ondersteuning

Voor de uren die u inkoopt kunt u onder andere de volgende werkzaamheden door ons laten uitvoeren:

  • Verbeteringen aan uw website (SEO Optimalisatie, teksten en tools).
  • Een x- aantal social media berichten per week.
  • Een x-aantal advertenties.
  • Een x-aantal nieuwsbrieven.
  • Een paar keer per jaar nieuwe omslagfoto’s voor uw accounts.
  • Eenmalig advies


Online marketing op maat

Het mooiste is natuurlijk een mix van bovenstaande werkzaamheden. Die mix kunnen we op basis van een persoonlijk advies voor u samenstellen. Zo bent u gegarandeerd van continuïteit in uw online uitingen en werkt u dus consequent aan uw branding en zichtbaarheid. Op basis van het advies maken we een plan van aanpak voor de werkzaamheden die we maandelijks gaan uitvoeren. Voor het advies en plan van aanpak betaalt u een eenmalig bedrag.

We monitoren de resultaten van onze werkzaamheden door middel van maandelijkse rapportages. Zodat we zien wat wel en niet werkt en om meteen te kunnen bijsturen.


Online marketing content

En maakt u zich geen zorgen over wat u gaat communiceren, dat verhaal weten we wel uit u en uw bedrijf te halen. Ook de persoonlijke noot doet het altijd goed. Want er is toch een reden dat u doet wat u doet? En dat geldt ook voor uw medewerkers. Laat ons maar lekker speuren naar inspirerende content, dat komt wel goed.

Gratis intakegesprek

Dus: wij ontzorgen u volledig op het gebied van uw online marketing. U bent verzekerd van kwalitatief goede content, zowel qua tekst, beeld als techniek. En met de Nubium strippenkaart bent u flexibel in de uren die u daarvoor wilt inzetten. Klinkt goed toch? Maak nu meteen een afspraak voor een gratis intakegesprek. We komen dan bij u langs, brengen de wensen in kaart en komen met een concreet aanbod.