Ondersteuning in uw online marketing

Waarom online marketing?

 Social media marketing kan u of uw bedrijf helpen om het gesprek aan te gaan met uw doelgroep en klanten. Daardoor creëert u een gevoel van loyaliteit en bent u zichtbaar. Dit vertaalt zich in betrokkenheid bij uw merk/dienst en meer bekendheid, want u bouwt consequent aan uw branding. Online zichtbaarheid zorgt ervoor dat u ‘top of mind’ blijft en dat klanten u weten te vinden op het moment dat ze uw product of dienst nodig hebben.


Uitbesteden social media

Veel bedrijven hebben geen of weinig tijd voor social media marketing. Hoe makkelijk zou het zijn om online marketing ondersteuning flexibel in te vliegen? Van professionals die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de online wereld en ook technisch verstand van zaken hebben. Dan bent u bij Nubium aan het juiste adres! Wij bieden u up-to-date ondersteuning op het gebied van online marketing. En dat kan op twee verschillende manieren: door middel van een strippenkaart of een maandelijks abonnement.  

Online marketing in de praktijk

Eerst gaan we met u in gesprek over uw marketing-/communicatiedoelstellingen en doelgroepen en welke social media aanpak daar het beste bij past. Als er een helder inzicht in de doelgroep is en verschillende social media kanalen in kaart zijn gebracht is het tijd om te gaan posten. Nubium maakt gebruik van softwarepakketten waarmee we alle social media berichten kunnen inplannen en een helder overzicht krijgen van de prestaties van het bericht. Op basis van de prestaties van voorgaande berichten kunnen de berichten worden aangepast en/of verbeterd.


Strippenkaart voor online marketing

U koopt een strippenkaart met uren van ons en bent vrij om te bepalen wanneer en hoe vaak u die wilt gaan inzetten. Wij boeken de uren af voor de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren:

 • verbeteringen aan uw website (SEO optimalisatie, teksten en tools)
 • x- aantal social media berichten per week
 • x-aantal advertenties
 • x-aantal nieuwsbrieven
 • nieuwe omslagfoto’s voor uw accounts

Het voordeel van een strippenkaart is dat u niet vastzit aan een x-aantal posts per maand zoals bij een maandabonnement. Bovendien zijn er naast de posts voor social media dus ook een aantal andere diensten die u met een strippenkaart kunt afnemen. Een strippenkaart is al mogelijk voor een tarief vanaf € 149,- per maand.


Maandabonnement voor online marketing

Voor een maandabonnement kunt u kiezen uit twee pakketten: Nubium Basis en Nubium Plus.

Basis

 • Telefonisch overleg 1x per maand
 • 2 berichten per week op Facebook en LinkedIn (bericht = blogtekst/update/actie/dienst of product/actuele ontwikkeling, maximaal 2 blogs per maand)
 • Webcare op werkdagen van 9.00-17.00 uur
 • Maandelijkse rapportage

Prijs: € 250,- per maand

Plus

 • Telefonisch overleg 1x per maand
 • 2 berichten per week op Facebook, LinkedIn en Instagram (bericht = blogtekst/update/actie/dienst of product/actuele ontwikkeling, maximaal 3 blogs per maand)
 • Webcare op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur
 • Maandelijkse rapportage

Prijs: € 350,- per maand


Interesse in het uitbesteden van uw online marketing?

Wilt u uw social media uitbesteden of meer informatie over de mogelijkheden voor online marketing? Via de onderstaande knop kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.