Home / Diensten / Online marketing / Online Marketing Ondersteuning in Twente | Nubium

Online marketing ondersteuning voor kleine- & MKB ondernemers

Zoek je ondersteuning in het proces van bedenken, ontwikkelen en delen van relevante informatie om jouw doelgroep aan te trekken en de betrokkenheid bij jouw bedrijf te stimuleren?Waarom online marketing?

Het inzetten van online marketing creëert een directe connectie met jouw doelgroep, wat leidt tot loyaliteit en (online) zichtbaarheid. Dit resulteert in merkbetrokkenheid en grotere bekendheid, waardoor je 'top of mind' blijft en klanten je gemakkelijk vinden wanneer ze jouw product of dienst nodig hebben.

Hoe gaan we te werk?

Samen bespreken we jouw behoeften en ontwerpen we een op maat gemaakte marketingstrategie die aansluit op jou en je doelgroep. Met behulp van een contentplanner plannen we wanneer en waar we welke inhoud plaatsen. Of je nu een nieuwsbrief met blogartikelen en/of social media posts nodig hebt, Nubium staat klaar om jouw bedrijf te ondersteunen!

Onze online ondersteuning

Krachtige content is jouw sleutel tot succesvolle online marketing. Onze online marketeers hebben de expertise om effectieve content te produceren, zodat jouw bedrijf opvalt in de digitale wereld. Wij beginnen met het begrijpen van jouw bedrijfsdoelen en doelgroep. Op basis daarvan ontwikkelen we een strategie die de ideale mix van contentvormen omvat voor jouw bedrijf om zo jouw boodschap effectief over te brengen.

De inzetbare vormen van ondersteuning bij Nubium:

  • Blogs en artikelen
  • Sociale media beheer
  • Nieuwsbrieven
  • Foto- en videocontent

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je interesse in onze online marketing ondersteuning? Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Online Marketing & Social Media ondersteuning voor MKB Bedrijven