Home / Over ons / Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen | Nubium

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

We vinden het als bedrijf belangrijk om een bijdrage te leveren aan de maatschappij en zetten onze expertise dan ook graag in voor initiatieven die op hun beurt weer hun steentje bijdragen aan een leuker en gezonder leven voor iedereen.


Sponsoring theaterfestival Groond

Het theaterfestival Groond is een spiksplinternieuw festival op de oale groond van het Lutterzand. Groond is een initiatief van Stichting Cultureel Lutterzand. De stichting heeft ons benaderd met de vraag of wij een website voor hen wilde bouwen. Wij vinden deze opzet van een festival anders en interessant en hebben er alle vertrouwen in dat het een succes wordt. Vanwege het kleine budget van dit nieuwe initiatief hebben wij de website voor het festival volledig gesponsord.

Sponsoring Stichting OEI

Stichting OEI (Op Eigen Initiatief) is opgericht door een team van zeven vrijwilligers/sters die zich al vele jaren inzetten tijdens de jaarlijkse Paaskermis voor verstandelijk en meervoudige gehandicapten uit Enschede en omstreken. Elk jaar wordt de kermis in Het Volkspark een dagdeel opengesteld voor deze doelgroep. Wij hebben dit mooie initiatief gesponsord met de bouw en hostingkosten van de website, zodat de deelnemers zich eenvoudig aan kunnen melden voor een dagje uit om nooit te vergeten.