Home / Over ons

Over ons


We ontwikkelen online toepassingen zoals websites, webshops, webapplicaties en online marketing strategieën waarbij interactie met jouw klant, publiek of doelgroep centraal staat. Met jouw bedrijfsstrategie en doelstellingen als uitgangspunt denken wij met je mee over de optimale vorm en inzet van deze toepassingen.


Wij verenigen digitale en technologische oplossingen met een strategische, creatieve en commerciële kijk op het web. Wij maken dé oplossing die je gaat helpen om beter online zaken te doen. Ontdek vandaag nog hoe!


Over Nubium Websites Webshop Webapps


Het Nubium team

Erwin Duinkerken

Eigenaar & Accountmanager

Wouter Wensing

Multimedia

Marieke Vizee

Tekstschrijver

Chantal Bannink

Marketingspecialist

Renate Boerkamp

Tekstschrijver

Remco Vaanholt

Senior Developer

Xanne van Dopperen

Online Marketeer

Rick Siebum

Online Marketeer

Anferney Grotestam

Developer

Sven Rolleman

Developer

Casper Duinkerken

Stagiair marketing en communicatie


Werken bij Nubium


We zijn altijd op zoek naar mensen die een passie hebben voor de digitale wereld en een plek zoeken die meer is dan alleen een verplichting. Een plek waar je je carrière en je persoonlijkheid kunt ontwikkelen. 

Ben jij op zoek naar een baan of stage in de online wereld? Wij willen je graag de kans bieden om je te ontwikkelen tot de Online Marketeer, Webdeveloper of Appdeveloper die altijd al had willen zijn.


Werken bij Nubium Online Marketing Website Webshop Vacature


Online Marketing

Nubium is specialist in online marketing en communicatie. Met jouw website als vertrekpunt zorgen wij voor meer omzet, meer bezoekers en meer interactie.

Websites

Nubium is met jaren ervaring een specialist in webdesign en websitebouw. We maken goed functionerende professionele websites die goed te vinden zijn in Google.

Webshops

We maken webshops gericht op conversie optimalisatie en gebruiksvriendelijkheid voor jouw doelgroep. Samen zorgen we ervoor dat jouw webshop een doorslaand succes wordt.

Web Applicaties

Een progressive web app is een website met de ‘look & feel’ van een native app zonder deze te hoeven downloaden. De technologie is snel is en je kunt er offline mee werken.