Home / Over ons

Over ons

We ontwikkelen online toepassingen, zoals websites, webshops, webapplicaties en online marketingstrategieën, waarbij interactie met jouw klant, publiek of doelgroep centraal staat. Met jouw bedrijfsstrategie en doelstellingen als uitgangspunt denken wij met je mee over de optimale vorm en inzet van deze toepassingen.

Wij combineren digitale en technologische oplossingen met een strategische, creatieve en commerciële invalshoek. Met een team van designers en developers bouwen we gebruiksvriendelijke en eenvoudig te onderhouden online toepassingen. Samen met onze online marketeers zorgen wij voor meer bezoekers, meer interactie en meer omzet.

Over Nubium Websites Webshop Webapps


Het Nubium team

Erwin Duinkerken

Eigenaar & accountmanager

Wouter Wensing

Multimedia

Marieke Vizee

Tekstschrijver

Chantal Bannink

Marketingspecialist

Renate Boerkamp

Tekstschrijver

Remco Vaanholt

Senior Developer

Anferney Grotestam

Developer

Richard Hoekstra

Projectmanager websites en applicaties

Jente Beddinkhaus

Office Assistent


Werken bij Nubium

Zoek je een baan of stage waarbij je kunt werken aan zeer gevarieerde projecten voor een uiteenlopend klantenbestand? Bij Nubium krijg je de kans om je verder te ontwikkelen als online marketeer, webdeveloper of appdeveloper.

Heb je een passie voor je vak en krijg je er energie van dit met je collega’s en klanten te delen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Werken bij Nubium Online Marketing Website Webshop Vacature