Home / Diensten / Online marketing

Online marketing

Online marketing helpt je om in contact te komen en te blijven met jouw doelgroep. Door consequent te bouwen aan je merk ben je zichtbaar en dat zorgt ervoor dat potentiële klanten je weten te vinden op het moment dat ze jouw product of dienst nodig hebben. Met jouw website, webshop of webapplicatie als vertrekpunt zorgen wij voor een grotere zichtbaarheid en daarmee voor meer omzet, meer bezoekers en meer interactie.

Jouw bedrijfsstrategie en doelstellingen als uitgangspunt

Bij het opstellen van de online marketingstrategie vormen jouw bedrijfsstrategie en marketingdoelstellingen het uitgangspunt. Op basis daarvan gaan we kijken hoe online marketing bij kan dragen aan het behalen van de marketingdoelstellingen, welke middelen hiervoor nodig zijn en welke middelen geoptimaliseerd moeten worden.

Content voor jouw doelgroep

Samen met jou ontwikkelen we een contentplanner om te bepalen wat we wanneer, waar en voor welke doelgroep gaan plaatsen. We zorgen voor de meest effectieve mediamix door per campagne te onderzoeken wat nodig is om optimale resultaten te bereiken. De ene keer zal een LinkedIn-campagne, ondersteund met relevante blogs voldoende zijn en de andere keer levert de inzet van een nieuwsbrief betere resultaten op. We maken gebruik van software waarmee we de content voor de verschillende social mediakanalen eenvoudig kunnen inplannen en plaatsen. Alle campagnes worden nauwkeurig gemonitord, zodat we direct bij kunnen sturen en optimaliseren als dat nodig is. Je ontvangt maandelijks een helder overzicht van de prestaties van je website, social mediakanalen en nieuwsbrief.


Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een van de belangrijkste manieren om door potentiële klanten gevonden te worden is via Google. Search Engine Optimization (SEO) is daarom ook een van de onderdelen van de marketingstrategie.

We optimaliseren niet alleen de structuur van je website, maar zorgen er ook voor dat de voor jouw organisatie relevante zoektermen via de juiste aanpassingen op de website te vinden zijn, zodat je op basis van de zoektermen waarop je gevonden wil worden, ook daadwerkelijk hoger in de zoekresultaten terecht komt. Dit kan bijvoorbeeld zijn door het schrijven van blogs over onderwerpen die aansluiten bij jouw product of dienst, maar ook aanpassingen in de structuur van de website.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Je kunt je vindbaarheid ook verbeteren door betaalde advertenties bij Google in te zetten. Met zoekmachine adverteren (Search Engine Advertising) kun je zeer gericht een doelgroep selecteren en een specifieke en tijdelijke actie boosten onder de voor jou belangrijke doelgroep.

Eén van de grootste voordelen van zoekmachine advertenties is dat het (relatief) weinig moeite kost om snel boven de organische zoekresultaten te komen. Adverteren in de zoekmachine is daarnaast erg goed meetbaar en je hebt inzicht in het aantal keer dat je advertentie getoond is, hoe vaak de advertentie is aangeklikt en wie van je bezoekers bijvoorbeeld een aankoop heeft gedaan in je webshop.

Google Partner

Als Google Partner zijn wij op de hoogte van alle laatste trends en ontwikkelingen en weten onze specialisten precies welke vorm en mate van inzet het beste resultaat voor jouw bedrijf oplevert. Of het nu gaat om shopping advertenties, een advertentie bovenaan de zoekresultaten (zoekwoordenadvertentie), een afbeelding/gif advertentie op pagina’s (display advertentie), een advertentie in YouTube of een remarketingcampagne waarbij we je product of dienst nogmaals onder de aandacht brengen van recente bezoekers.

Online marketing via strippenkaart of abonnement

Wil je de online marketing door onze marketingspecialisten laten uitvoeren? Dat kan op twee manieren: via een strippenkaart of een maandelijks abonnement. 

Strippenkaart
Je koopt een strippenkaart met uren van ons en bent vrij om te bepalen wanneer en hoe vaak je die wilt gaan inzetten. Wij boeken de uren af voor de werkzaamheden die je door ons wilt laten uitvoeren:

Het voordeel van een strippenkaart is dat je flexibel bent in het inzetten van onze expertise. Een strippenkaart is al mogelijk vanaf € 149,-. Als de uren op zijn, kun je de strippenkaart direct weer opwaarderen. 

Maandabonnement
Als blijkt dat we maandelijks een vast aantal uren nodig hebben om je goed te kunnen ondersteunen in de online marketing, is het ook mogelijk een maandabonnement af te sluiten. Tegen een gereduceerd tarief besteden we een vooraf vastgelegd aantal uren aan jouw social media, nieuwsbrieven of website. Het online marketing abonnement is maandelijks opzegbaar en aanpasbaar.


Portfolio

Schildersbedrijf Bonke & Zn.

Atricom ICT

Hotels op Gran Canaria

Advies of hulp nodig?

Wil je graag adverteren in de zoekmachines? Of adverteer je op dit moment, maar ben je niet helemaal tevreden over het resultaat? Of lukt het je niet om regelmatig iets te posten op social media? Neem contact met ons op, zodat we geheel vrijblijvend kunnen kijken of en hoe onze online marketeers je hierbij kunnen helpen.