Home / Actueel

Actueel

Benieuwd wat er speelt binnen Nubium? Bekijk onze blogartikelen hier en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Nubium en het web.

Waarom is het versturen van een nieuwsbrief nog steeds relevant?

Ontdek waarom nieuwsbrieven nog relevant zijn en zelfs veel effectiever zijn dan sociale media. Leer hoe pakkende en beknopte content jouw bedrijf ondersteunt

De kracht van goede foto’s op je website

Je zult het misschien wel herkennen dat je afbeeldingen beter of langer kunt herinneren dan de tekst die erbij stond. Goede foto’s zijn belangrijk omdat ze langer blijven hangen dan een tekst. Zorg er ook voor dat de tekst en de afbeelding met elkaar overeenkomen op deze manier werkt een afbeelding

Het belang van een contactformulier op je website

Ben je ondernemer, ZZP’er, werk je voor een organisatie, vereniging of stichting of bied je als particulier producten en/of diensten aan? Dan heb je waarschijnlijk ook een professionele website waar je producten verkoopt of informatie deelt over je organisatie, product of dienst.

Het nut van nieuws/actualiteiten op je website

Vraag je je ook wel eens af of het plaatsen van nieuws of blogs op je website toegevoegde waarde heeft? Het kost relatief veel tijd, je moet goed en foutloos kunnen schrijven en je moet het bijhouden.

Website voor kappers

Speciaal voor de kappersbranche hebben we een aantal templates ontwikkeld. De templates bevatten alles wat een ondernemer in de kappersbranche nodig heeft. Hierbij kun je denken aan o.a. afspraak mogelijkheden, prijslijsten en portfolio's.

Voor een laag bedrag een professionele website laten maken

Ben jij een ondernemer, ZZP-er, stichting, vereniging of particulier en wil je voor een voordelige, maar professionele website (laten) maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met nubium-websites kan iedereen voor een laag bedrag een professionele website afnemen.

Waar komen jouw websitebezoekers vandaan

Dit is alweer het vierde blogartikel in de serie over Google Analytics. Google Analytics speelt een belangrijke rol bij het optimaliseren van je website, omdat je kunt meten en analyseren hoe je bezoekers zich gedragen. Op basis daarvan kun je de website steeds verbeteren en aanscherpen zodat je er

Paginaweergaven in Google Analytics

Dit is alweer het vijfde blogartikel in de serie over Google Analytics. Google Analytics speelt een belangrijke rol bij het optimaliseren van je website, omdat je kunt meten en analyseren hoe je bezoekers zich gedragen. Op basis daarvan kun je de website steeds verbeteren en aanscherpen zodat je er

SEO-tip: koppenstructuur & tekst

Deel 2 van onze blogreeks over zoekmachineoptimalisatie (SEO) gaat over hoe je de koppenstructuur en tekst van je website zo instelt dat je gevonden wordt op de zoektermen waarop je gevonden wil worden. Lees er meer over.