Home / Actueel

Actueel

We houden je op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen op gebied van SEO, SEA, Google & Social Media.
Onze medewerkers schrijven regelmatig nieuwe artikelen dus hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.


Welke berichten wil je zien?

Even voorstellen Chantal Bannink

23-09-2022

Als marketingspecialist help ik ondernemers graag bij het opzetten van marketinguitingen die zorgen voor meer zichtbaarheid, meer klanten en meer omzet. Maar dan wel op een manier die bij ze past en echt laat zien wie ze zijn.

Even voorstellen Marieke Vizee

22-09-2022

Na 20 jaar bij verschillende reclame- en ontwerpbureaus in Twente gewerkt te hebben, ben ik dit jaar voor mezelf begonnen als projectmanager en tekstschrijver.

Even voorstellen Renate Boerkamp

22-09-2022

Ik houd van schrijven. Dat komt goed uit, want taal is en blijft niet weg te denken, ook niet op sociale media. Ik vind het dan ook ontzettend leuk om bij Nubium in de pen te klimmen als tekstschrijver.

Een gloednieuw theaterfestival op Twentse grond

20-09-2022

Op 25 september 2022 vindt op Landgoedcamping Het Meuleman in De Lutte het gloednieuwe theaterfestival Groond plaats. De basis voor het festival is de rijke cultuur en historie van Twente.

Even voorstellen; Casper Duinkerken

02-09-2022

Wie werken er nou eigenlijk bij Nubium? In dit artikel stellen we jullie voor aan onze nieuwste stagiair Casper Duinkerken.

Google stopt met Universal Analytics. Dit is waarom je nu moet overstappen!

22-08-2022

Na een tijd van speculatie heeft Google bekend gemaakt dat ze gaan stoppen met het gebruik van Universal Analytics (UA). In dit artikel leggen we je uit waarom dit belangrijk is voor jou.

De footer van je website

18-08-2022

De footer (het onderste deel van je website) is vaak een ondergeschoven kindje. Footers zijn de laatste jaren een steeds belangrijker onderdeel van een website en ze bevatten steeds meer functionaliteiten.

Wij zoeken een medior online marketeer/ projectmanager

09-06-2022

Wij zoeken een online marketing topper!

Geeft het jou een kick om briljante online marketingcampagnes voor allerlei verschillende klanten op te zetten én te optimaliseren? Heb je een passie voor je vak en krijg je er energie van dit met je collega’s en klanten te delen? Dan is dit de functie voor

De chronologische tijdlijn is (eindelijk) weer terug!

24-03-2022

Instagram heeft weer een hele fijne nieuwe update waar we erg blij van worden! Het chronologische overzicht is namelijk weer terug! Lees er alles over in ons nieuwe blogbericht.

Social Media Accounts om te volgen Maart '22

08-03-2022

Het meest populaire videoplatform is nog altijd YouTube. De gebruikersteller stond in augustus 2017 op...

Even voorstellen; Anferney Grotestam

14-02-2022

Wie werken er nou eigenlijk bij Nubium? In dit blogartikel stellen we je voor aan de Stagiair Developer van Nubium; Anferney Grotestam

Online Marketing ondersteuning

14-02-2022

Overweeg je om je online marketing uit te besteden? Wij vertellen je graag meer!

Openingstijden van Nubium tijdens de feestdagen

21-12-2021

Rondom de feestdagen hanteert Nubium aangepaste openingstijden.

Google Ads ondersteuning

10-12-2021

Advertenties… je komt ze overal online tegen. Of het nu gaat om de Google Shopping, een advertentie bovenaan de zoekresultaten.

Go Planet Parc in een nieuw jasje

07-12-2021

De nieuwe website van Go Planet Parc is live!
Het eindresultaat mag er zijn en daar zijn we dan ook best trots op.

Even voorstellen; Xanne Online Marketeer

02-12-2021

Wie werken er nou eigenlijk bij Nubium? In dit blogartikel stellen we je voor aan de Online Marketeer van Nubium; Xanne van Dopperen

Even voorstellen; Rick Siebum Online Marketeer

19-11-2021

Wie werken er nou eigenlijk bij Nubium? In dit blogartikel stellen we je voor aan de Online Marketeer van Nubium; Rick Siebum

Wij zijn officieel Google Partner!

15-11-2021

We vieren een klein feestje bij Nubium. Wij hebben namelijk al heel lang een liefde voor Google en nu wordt onze liefde voor Google beantwoord, want Nubium is nu officieel Google Partner!

Nubium augustus update

06-08-2021

Begin augustus. Erwin en Stef zijn weer terug van vakantie, andere Nubiummers hebben het nog tegoed. Hoe dan ook pakken we deze maand weer mooie projecten op. Daarnaast zijn we doorlopend bezig met de online marketing van onze klanten. Lees er alles over in ons nieuwe blogartikel.

Even voorstellen; Thijs Nijenhuis (stagiair marketing en communicatie)

20-07-2021

Wie werken er nou eigenlijk bij Nubium? In dit blogartikel stellen we je voor aan de stagiair marketing en communicatie van Nubium; Thijs Nijenhuis.

Nubium: zomer update

15-07-2021

Het is alweer half juli. Voor veel van onze klanten en medewerkers is de zomervakantie net begonnen of staat ‘ie voor de deur. In deze blog vertellen we je graag waar we de afgelopen tijd druk mee zijn geweest.

Ben jij er al uit? Likes op Facebook en Instagram verbergen of niet?

03-06-2021

Facebook en Instagram zijn constant aan het doorontwikkelen. Nu zijn ze na lang testen op zowel Facebook als Instagram met een nieuwe optie gekomen, namelijk het verbergen van likes. In dit blogartikel vertellen we je hier meer over.

Google Mijn Bedrijf optimaliseren door gebruik van Google Inzichten

27-05-2021

In de afgelopen weken zijn we al diep in Google Mijn Bedrijf gedoken en als het goed is heb je nu je account in orde, al je bedrijfsinformatie zoals openingstijden en diensten geplaatst en je post je blogartikelen en nieuwtjes.

Berichten delen in Google Mijn Bedrijf

20-05-2021

Je hebt een gaaf blogartikel geschreven op je website maar wat moet je nu? Om bereik te creëren voor je blogartikel kun je je bericht op verschillende social media plaatsen. Maar wat mensen vaak vergeten is dat je je blogartikelen ook op Google Mijn Bedrijf kunt plaatsen. In dit blogartikel vertelle

Hoe helpen Google reviews jouw bedrijf groeien?

11-05-2021

Heb jij Google Mijn Bedrijf al aangemaakt voor jouw bedrijf? Vorige week hebben we uitgelegd hoe je Google Mijn Bedrijf kunt aanmaken en hoe je je contactgegevens kunt invullen. Deze week duiken we een stukje dieper in Google Mijn Bedrijf, we gaan het hebben over de reviews. Waarom reviews belangrij

MijnSiteOnline.nu in een nieuw jasje: mso-websites!

06-05-2021

MijnSiteOnline.nu is al een aantal jaar een product van Nubium met als missie dat iedereen een voordelige en professionele website kan hebben. De afgelopen maanden hebben wij keihard gewerkt om dit product in een nieuw jasje te steken. Trots introduceren wij nu eindelijk de nieuwe versie: mso-websit

Google Mijn Bedrijf, hoe gebruik ik dat goed?

29-04-2021

Het is in deze tijd erg belangrijk om zowel offline als online zichtbaar te zijn met je bedrijf. Een aantal online platformen waar je zichtbaar kunt zijn zijn de welbekende social media platformen en je eigen website. Maar er is nog een ander online platform wat erg belangrijk is voor je zichtbaarhe

De horeca gaat weer open, ben je hier online ook klaar voor?

22-04-2021

Afgelopen dinsdag 20 april hebben we te horen gekregen dat de terrassen van de horeca weer open mogen. Dit is zowel voor de horeca als voor de klant erg fijn. Maar er moet daarvoor wel veel achter de schermen geregeld worden.

Overweeg je om je online marketing uit te besteden? Wij vertellen je graag meer!

07-04-2021

Hoe lekker zou het zijn om je geen zorgen meer te hoeven maken over het bijhouden van je social media? Je content bedenken en inplannen? Zorgen dat alles in lijn is met je huisstijl? Grappige of catchy intro’s bedenken? Precies! Heerlijk zou dat zijn!

Inhaken op Pasen

16-03-2021

Nog een kleine drie weken en dan is het alweer Pasen. ‘Wat zijn jullie er vroeg bij’ zul je denken? Yes, dat klopt en dat doen we zodat jullie nog ruim twee weken de tijd hebben om de leukste inhaker te bedenken voor je bedrijf.

De nieuwe Apple iOS 14-update en wat die voor jou betekent

02-03-2021

Een tijdje geleden is een nieuwe update van Apple iOS gereleased en daar is nogal wat ophef over ontstaan. Deze nieuwe update gaat namelijk impact hebben op advertenties op Facebook en Instagram. Wij leggen je uit wat er precies gaat veranderen.

Even voorstellen; Emily Neinders (stagiair marketing en communicatie)

08-02-2021

Wie werken er nou eigenlijk bij Nubium? In dit blogartikel stellen we je voor aan de stagiair marketing en communicatie van Nubium; Emily Neinders

Social media tip #5: de handigste (gratis) apps om jouw social media naar een hoger niveau te tillen

02-02-2021

Welkom bij onze blogserie met social media tips. In deze serie delen wij onze social media tips met jou, zodat jij social media (algoritmes) beter gaat begrijpen, je bereik gaat vergroten en meer interactie met je volgers gaat creëren. Deze week alweer onze vijfde tip en die gaat over handige apps.

Social media tip #4: hashtags

26-01-2021

Welkom bij onze blogserie met social media tips. In deze serie delen wij onze social media tips met jou, zodat jij social media (algoritmes) beter gaat begrijpen, je bereik gaat vergroten en meer interactie met je volgers gaat creëren. Onze vierde tip gaat over hashtag gebruik.

Social media tip #3: Engagement pyramide

21-01-2021

Welkom bij onze blogserie met social media tips. In deze serie delen wij onze social media tips met jou, zodat jij social media (algoritmes) beter gaat begrijpen, je bereik gaat vergroten en meer interactie met je volgers gaat creëren. Onze derde tip gaat over de engagement pyramide.

Social media tip #2: alternatieve tekst voor Instagram posts

12-01-2021

Welkom bij onze blogserie met social media tips. In deze serie delen wij onze social media tips met jou, zodat jij social media (algoritmes) beter gaat begrijpen, je bereik gaat vergroten en meer interactie met je volgers gaat creëren. Onze tweede tip gaat over de alternatieve tekst voor je Instagra

Social media tip #1: maak het persoonlijk.

05-01-2021

Welkom bij onze blogserie met social media tips. In deze serie delen wij onze social media tips met jou, zodat jij social media (algoritmes) beter gaat begrijpen, je bereik gaat vergroten en meer interactie met je volgers gaat creëren. Onze eerste tip gaat over een persoonlijke band opbouwen met je

Aangepaste openingstijden

23-12-2020

Rondom de feestdagen hanteert Nubium aangepaste openingstijden.

Conversies bijhouden in Google Analytics

14-12-2020

Dit is alweer het zesde en tevens laatste blogartikel in de serie over Google Analytics. Google Analytics speelt een belangrijke rol bij het optimaliseren van je website, omdat je kunt meten en analyseren hoe je bezoekers zich gedragen. Op basis daarvan kun je de website steeds verbeteren en aansche

Paginaweergaven in Google Analytics

08-12-2020

Dit is alweer het vijfde blogartikel in de serie over Google Analytics. Google Analytics speelt een belangrijke rol bij het optimaliseren van je website, omdat je kunt meten en analyseren hoe je bezoekers zich gedragen. Op basis daarvan kun je de website steeds verbeteren en aanscherpen zodat je er

Waar komen jouw websitebezoekers vandaan

30-11-2020

Dit is alweer het vierde blogartikel in de serie over Google Analytics. Google Analytics speelt een belangrijke rol bij het optimaliseren van je website, omdat je kunt meten en analyseren hoe je bezoekers zich gedragen. Op basis daarvan kun je de website steeds verbeteren en aanscherpen zodat je er

Welke apparaten gebruiken jouw websitebezoekers?

23-11-2020

Dit is het derde blogartikel van de serie over Google Analytics. Het meten en analyseren van de gegevens via Google Analytics speelt een belangrijke rol bij het optimaliseren van je website. Je krijgt beter inzicht in het (klik)gedrag van je bezoekers en op basis daarvan kun je de website steeds ver

Wat is het bouncepercentage in Google Analytics?

16-11-2020

Dit is het tweede blogartikel van de serie over Google Analytics. Het meten en analyseren van de gegevens via Google Analytics speelt een belangrijke rol bij het optimaliseren van je site. Je krijgt beter inzicht in het (klik)gedrag van je bezoekers en op basis daarvan kun je de website steeds verbe

Hoe hebben wij SEO voor Schildersbedrijf Bonke & Zn toegepast?

13-11-2020

Het is alweer tijd voor het laatste deel in onze reeks met SEO tips. Dit keer vatten we alle tips uit de afgelopen blogs samen en laten we een praktijkvoorbeeld zien van hoe SEO een klant van ons, Schildersbedrijf Bonke, heeft geholpen. Ben je niet bekend met SEO?

Google analytics: gebruikers en sessies

10-11-2020

Met Google analytics kun je zien hoeveel bezoekers er op je website komen en hoe lang ze op je site blijven. De bezoekers wordt in Google analytics aangeduid met het aantal gebruikers. Een gebruiker is één unieke bezoeker. Het bezoek wordt in Google analytics aangeduid met een sessie. Een sessie is

SEO: to blog or not to blog?

05-11-2020

Het is alweer tijd voor deel 5 in onze reeks met SEO tips. Dit keer over de positieve invloed van blogs voor je SEO. Met een blog bied je jouw bezoekers inhoudelijk interessante informatie. Je bouwt er een expertstatus mee op en je krijgt meer binding met je doelgroep. Maar blogs scoren ook heel goe

Leer je bezoekers kennen met Google Analytics

03-11-2020

De komende weken gaan we je meer vertellen over Google Analytics: wat het precies is en hoe het je kan helpen om meer rendement uit je website te halen. Het meten en analyseren van de gegevens via Google Analytics speelt een belangrijke rol bij het optimaliseren van je site. Je krijgt beter inzicht

SEO tips: alt-teksten bij foto’s

29-10-2020

Tijd voor deel 4 in onze reeks met SEO-tips: dit keer over de alt-tekst bij afbeeldingen op je website. ‘Alt’ staat voor alternative (of alternatieve) tekst. Daarmee geef je een beschrijving aan een afbeelding zodat zoekmachines eruit kunnen afleiden wat de inhoud van de afbeelding is. Maar een alt-

Ons nieuwe onderkomen

28-10-2020

Nubium groeit. Onlangs zijn er een aantal nieuwe krachten bij Nubium aan het werk gegaan en dat heeft ervoor gezorgd dat wij een beetje uit ons jasje zijn gegroeid. Een goede reden om op zoek te gaan naar een ander onderkomen en dat nieuwe onderkomen, dat hebben we gevonden! Begin oktober zijn we va

SEO tips: meta-description

22-10-2020

Deel 3 in onze reeks met SEO-tips gaat over de meta-description (meta-omschrijving). Een goede meta-description helpt je om hoger in de zoekresultaten van Google te scoren. Een meta-description is de korte tekst van meestal een paar zinnen die je in de zoekresultaten ziet staan. Feitelijk een soort

De ‘Over ons’ pagina

20-10-2020

De Over Ons pagina van een website wordt vaak onderschat, terwijl het vaak een van de best bezochte pagina’s is. Want uiteindelijk willen klanten zaken doen met mensen en niet met bedrijven. De Over Ons pagina is dus dé plek om te laten zien wie je bent/wie jullie zijn. We schreven een blog over hoe

SEO-tip: koppenstructuur & tekst

15-10-2020

Deel 2 van onze blogreeks over zoekmachineoptimalisatie (SEO) gaat over hoe je de koppenstructuur en tekst van je website zo instelt dat je gevonden wordt op de zoektermen waarop je gevonden wil worden. Lees er meer over.

Elke seconde telt

13-10-2020

We leven in een maatschappij van snel, sneller, snelst. Dat is wat er ook van je website verwacht wordt. Als ‘ie niet snel genoeg laadt of als bezoekers niet snel genoeg iets kunnen vinden, zijn ze zo weer weg. Daarnaast is de snelheid van de site ook belangrijk voor je positie in de zoekresultaten

Beter gevonden worden? Onze tips helpen jou!

08-10-2020

De komende weken gaan we je meer vertellen over SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie. Als je je SEO op orde hebt kom je hoger in de Google ranking, en dat wil je natuurlijk. Denk maar eens aan hoe je zelf googlet, waarschijnlijk kijk je niet verder dan de eerste zoekpagina.

Heb jij een veilige en betrouwbare website?

06-10-2020

Weet jij of je een veilige en betrouwbare website hebt? Een SSL-certicifaat zorgt ervoor dat bezoekers op een veilige manier jouw website kunnen bezoeken en er gegevens kunnen achterlaten. Daar heb je vast wel eens iets over gehoord. Maar weet je ook wat een SSL-certificaat precies doet?

Online marketing ondersteuning

01-10-2020

Wist je dat Nubium ook online abonnementen heeft? Dat betekent dat je je social media aan ons uitbesteedt op basis van een maandabonnement of strippenkaart. Nubium heeft zowel technisch als inhoudelijk de mensen in huis om de posts voor jouw social media te maken, plaatsen en monitoren. Lees er meer

Parlez-vous français?

29-09-2020

We hebben in deze regio nog wel eens te maken met ondernemers die zaken doen in Duitsland. Dan is het wel zo handig om ook een Duitstalige website te hebben. Dat geldt ook voor ondernemers die in andere landen opereren. Het is wel zo prettig als bezoekers van de site de informatie in hun eigen taal

Even voorstellen; Daan de Ruiter(stagiair marketing en communicatie)

15-09-2020

Wie werken er nou eigenlijk bij Nubium? In dit blogartikel stellen we je voor aan de stagiair marketing en communicatie van Nubium; Daan de Ruiter.

Stappenplan: hoe verbeter je het bouncepercentage?

04-09-2020

Stappenplan: hoe verbeter je het bouncepercentage?

Schildersbedrijf Bonke laat zich zien!

03-09-2020

Sinds enige tijd verzorgen wij naast de website ook de online marketing ondersteuning van Schildersbedrijf Bonke & Zn. in Enschede. Nuchter als wij Twentenaren zijn vond het gedegen familiebedrijf dat het eigenlijk niet zoveel te vertellen had: ‘we schilderen, dat lijkt ons duidelijk’.

Slim content verspreiden

01-09-2020

Als je een groot bereik met je content wilt is het van belang dat je op alle relevante contentkanalen van jouw doelgroep aanwezig bent.

Polls voor meer betrokkenheid van je bezoekers

27-08-2020

Met het plaatsen van polls op je website kun je de betrokkenheid van je bezoekers/ potentiële klanten verhogen. Een poll is een soort mini opiniepeiling waarbij je een vraag stelt en daar een aantal mogelijke antwoorden bij plaatst.

Grip op je content

23-07-2020

Een contentkalender helpt je bij het plannen en organiseren van je content. Een contentkalender is een kalender waarin je informatie opneemt over de verspreiding van je content. In een contentkalender kun je aangeven wanneer, waarover, via welk kanaal en voor wie je content gaat verspreiden.

Even voorstellen; Heather-Rose Nauta (Creative Marketeer)

21-07-2020

Wie werken er nou eigenlijk bij Nubium? In deze blog stellen we je voor aan de creative marketeer & afstudeerster van Nubium; Heather-Rose Nauta.

Je SEO op orde

15-07-2020

Zo, je hebt een flinke duit geïnvesteerd in het bouwen van een nieuwe website. Hij is prachtig geworden. Maar dan moest je nog iets met die SEO.

Keep it simple!

09-07-2020

Je ziet ze regelmatig voorbij komen, van die super vette websites met een high-tech design en allerlei bewegende beelden zoals filmpjes, pop-ups etc.. Vaak zijn dat soort websites van webdesign developers, reclamebureaus of andere creatieve ondernemers. Maar heb jij dat als MKB’er ook nodig?

Waar schrijf je over?

26-06-2020

Contentmarketing gaat over de verhalen die je aan je doelgroep(en) vertelt. Daar hebben we het in onze vorige blog al over gehad. Maar waar schrijf je dan over?

Vertel jouw verhaal

16-06-2020

Tegenwoordig gaat het niet alleen meer om reclame voor je producten of diensten, maar vooral om waarom jij deze producten of diensten aanbiedt. Wat is de bestaansgrond van je bedrijf en hoe draag je bij aan het oplossen van problemen van je (toekomstig) klanten?

Strippenkaart of abonnement voor online marketing?

27-05-2020

Hoe fijn zou dat zijn: je social media aan Nubium uitbesteden? Gewoon weten dat de content en social posts iedere week weer klaar staan, dat ze er aantrekkelijk uitzien en dat er wordt gemonitord wat de effecten zijn.

Social media uitbesteden

12-05-2020

Veel bedrijven zijn te druk of hebben niet de know-how in huis om op een consistente manier met hun social media bezig te zijn. Dat geldt bijvoorbeeld voor MKB’ers die niet standaard een eigen marketingafdeling hebben.

Thuiskantoor perikelen

24-04-2020

Inmiddels werken we alweer een flink aantal weken vanuit huis. En dat begint aardig te wennen. Bovenal prijzen we ons gelukkig dat we onze online werkzaamheden nog kunnen uitvoeren. Maar een thuiskantoor, dat werkt voor de een toch beter dan de ander.

Privacyregels bij nieuwsbrieven

14-04-2020

Een nieuwsbrief is dé manier om uw klanten van het reilen en zeilen van uw bedrijf op de hoogte te houden. Maar let op: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) maakt dat u die nieuwsbrief niet zomaar naar beschikbare mailadressen mag versturen.

Juist nu: nieuwsbrieven

09-04-2020

Veel mensen werken nu vanuit huis en kunnen zich niet de hele dag op hun werk concentreren. De social media en mailboxen worden regelmatig gecheckt. Een uitgelezen moment dus om een nieuwsbrief te versturen. Waar moet u op letten

Speciaal voor u als onze klant biedt Nubium een gratis Corona pop-up aan voor op uw website

07-04-2020

Sinds enkele weken ziet de wereld er anders uit. De impact van de Corona crisis is groot en heeft zowel persoonlijke als...

Bedankpagina, vaak een gemiste kans

19-03-2020

Op het moment dat een bezoeker van uw website met behulp van een online formulier persoonlijke gegevens invult is die bezoeker een serieus belangstellende of klant geworden. Na het invullen van de gegevens is de afsluitende stap dan een bedankpagina.

Online formulieren, waar moet je rekening mee houden?

12-03-2020

Een online formulier is een digitaal formulier dat u kunt inzetten voor onder andere aanvraag-, uitvraag- en adviesprocessen via een website.

8 tips voor een ijzersterke website

05-03-2020

Een website is niet een kwestie van eenmalig (laten) maken, maar een ‘work in progress’. En van bijblijven, want de online ontwikkelingen gaan razendsnel.

Wilt u een persoonlijke samenstelling voor uw online marketing?

03-03-2020

In ons vorige blogartikel hebben we geschreven over de onderdelen van de online marketing ondersteuning. Het mooiste is natuurlijk om een mix van deze werkzaamheden te hebben.

Welke onderdelen van de online marketing ondersteuning bieden wij aan?

28-02-2020

Naast webdevelopment bieden wij ook online marketing ondersteuning aan. Binnen deze ondersteuning kunt u onder andere een aantal diensten door ons laten uitvoeren. In dit blogartikel vertellen we u meer over deze diensten.

Ooit gedacht aan een strippenkaart voor uw online marketing?

25-02-2020

Bent u opzoek naar een bedrijf dat u helpt bij de online marketing? Heeft u al genoeg dingen aan u hoofd? Hoe makkelijk zou het dan zijn om de online marketing ondersteuning flexibel in te laten vliegen?

Al eens nagedacht over online marketing ondersteuning?

19-02-2020

Met de Nubium strippenkaart kunt u online marketing ondersteuning inhuren. Hoe makkelijk is dat? Geen gedoe, online marketing gewoon uitbesteden. Ondertussen kunt u weer verder met de orde van de dag.

Even voorstellen; Wouter (medewerker multi media)

14-02-2020

Wie werken er nou eigenlijk bij Nubium? In deze blog stellen we je voor aan de medewerker van multi media; Wouter Wensing

Even voorstellen; Stef (creative marketeer)

22-01-2020

Wie werken er nou eigenlijk bij Nubium? In deze blog stellen we je voor aan de creative marketeer van Nubium; Stef Konhuurne.

Hoe stel ik de formulieren op mijn website goed in?

10-01-2020

Hoe maak je een online formulier zo gemakkelijk mogelijk voor...

Even voorstellen; Cem (Development Stagiair)

01-11-2019

Wie werken er nou eigenlijk bij Nubium? In deze blog stellen we je voor aan een stagiair; Cem Yukseloglu.

Even voorstellen; Anferney (Front-en backend developer)

29-10-2019

Wie werken er nou eigenlijk bij Nubium? In deze blog stellen we je voor aan de front-en backend developer; Anferney Grotestam.

Even voorstellen; Sven (front-end developer)

18-10-2019

Wie werken er nou eigenlijk bij Nubium? In deze blog stellen we je voor aan de front-end developer van Nubium; Sven Rolleman.

Even voorstellen; Mariska (content writer)

11-10-2019

Wie werken er nou eigenlijk bij Nubium? In deze blog stellen we je voor aan de content writer van Nubium; Mariska van der Meer.

Even voorstellen; Rianne (stagiare)

10-10-2019

Wie werken er nou eigenlijk bij Nubium? In deze blog stellen we je voor aan een stagiare van Nubium; Rianne Voortman

Wat moet je doen nadat er een formulier is ingevuld?

08-10-2019

In onze vorige blog hebben we besproken hoe je een online formulier...

De interne nieuwsbrief

31-07-2019

Hoe informeer jij je medewerkers? Hou je ze überhaupt wel op de hoogte?

Instagram zonder likes

11-06-2019

Instagram kondigt een grote verandering aan, namelijk het aantal likes van...

Wat weet jij over leads?

14-05-2019

Iedereen die met marketing te maken heeft, heeft wel eens van leads gehoord. Leads kunnen..

Hoe verbeter ik mijn content marketing?

23-04-2019

Content schrijven en blijven maken is niet altijd even makkelijk. Je doel is natuurlijk om je doelgroep...

Wat moet ik posten met Pasen?

16-04-2019

Aankomend weekend is het weer Pasen. Veel bedrijven willen hier graag op inspelen op social media.

Het beste marketing bedrijf van Nederland

08-04-2019

Op 26 maart is Bol.com in Amsterdam uitgeroepen tot Beste Marketingbedrijf van Nederland, gebaseerd op...

De leukste 1 april inhakers op social media

03-04-2019

De dag dat heel Nederland de gek met elkaar aansteekt en elkaar in de maling neemt.

Drie marketingtrends die je niet mag missen

28-03-2019

Voor een ondernemer is het belangrijk om de hoogte te zijn van nieuwste marketing trends. Soms is het lastig om trends...

Instagram gebruiken als webshop?

25-03-2019

Instagram heeft een nieuwe functie uitgebracht, namelijk ‘Checkout on Instagram’.

Online reviews, hoe ga ik hiermee om?

20-03-2019

Online reviews heb je als bedrijf niet zelf in de hand. De reviews kunnen zowel positief als negatief zijn.

Het gebruik van smartphones, hoe ga ik hiermee om?

12-03-2019

Tegenwoordig is het niet meer weg te denken in het dagelijks leven: je smartphone. Iedereen heeft er een en je kan..

De meest populaire social media

07-03-2019

Het blijft een lastige vraag voor bedrijven: welke social media moet ik gebruiken?

Is Google nog de belangrijkste zoekmachine?

04-03-2019

Iedereen kent Google natuurlijk als een van de grootste, misschien wel de grootste, zoekmachine.

5 Tips voor een goede blog

19-02-2019

We zien overal blogs en steeds meer bedrijven maken er gebruik van. Blogs worden niet alleen gebruikt door bedrijven..

De leukste Valentijnsdag inhakers op social media

14-02-2019

Het is weer Valentijn, heel social media Nederland wenst elkaar vandaag een fijne Valentijn.

Slim Google Assistant gebruiken

12-02-2019

Het klinkt misschien nog gek om tegen je smartphone te praten maar het wordt steeds populairder.

Kleinkinderen bestellen met nieuwe app?

14-09-2018

De oprichter van de app is van mening dat de impact van de app veel verder kan gaan dan..

Nederlands alternatief voor Facebook?

13-09-2018

Zoals de naam al deels weggeeft is Openbook een open source social media platform.

Wat is het effect van Voice Search op SEO?

12-09-2018

De Google Assistant is vertaald naar het Nederlands en we kunnen er nu niet meer omheen; Voice Search zet...

Is jouw bedrijf klaar voor de volgende stap in Mobile-Shopping?

28-05-2018

Met de bovenstaande stappen kun je je bedrijf klaarstomen voor de volgende stap in...

Facebook Dating komt eraan, Bye Bye Tinder?

22-05-2018

Facebook houdt ieder jaar een feest, speciaal voor bedrijven en ontwikkellaars. Hier kondigen...

Het is weer tijd om te krabbelen: Hyves is terug

01-05-2018

Krabbelen, respect uitdelen, en dansende bananen. De comeback van Hyves is officieel.

Wat waren de belangrijkste uitspraken uit het Zuckerberg-verhoor?

13-04-2018

Mark Zuckerberg (directeur Facebook) is op het matje geroepen door de Amerikaanse Senaat.

Hoe creëer je de perfecte meta-description?

09-04-2018

Het is al weer even geleden maar Google heeft de meta-description zoals we deze voorheen kennen omgegooid.

Merkontwikkeling: Zlatan Ibrahimovic

05-04-2018

Zlatan Ibrahimovic, de man met de grootste mond van iedereen in het professionele voetbal, maar ook de man die..

Vero in korte tijd enorm populair, alleen werkt het niet

06-03-2018

Iedereen heeft het erover, de nieuwe social app: Vero. Vero wordt door velen gezien als...

#Social: YouTube meeste active users na Facebook

12-02-2018

Het meest populaire videoplatform is nog altijd YouTube. De gebruikersteller stond in augustus 2017 op...

#Social: Instagram voegt deelknop toe

12-02-2018

Instagram heeft als video en foto app veel leuke features voor contentcreators. Er ontbrak echter één hele belangrijke...

#Social: Facebook gaat advertenties voor crypto-valuta verbieden

06-02-2018

Facebook wil de veiligheid en integriteit van de advertenties op het platform gaan...

#Social: Jongeren voelen zich niet meer thuis op Facebook

30-01-2018

Het begon er al op te lijken en uit onderzoek blijkt nu ook dat jongeren...

#Search: Google’s nieuwe richtlijnen voor meta-descriptions

18-01-2018

In de nieuwe update van Google zijn de richtlijnen voor je pagina-omschrijving (meta-descriptions) veranderd.

#Social: Snapchat de verliezer van Wallstreet

05-01-2018

Snapchat lijkt in slecht weer te verkeren. Het bedrijf ging begin maart van dit jaar naar de beurs, maar na een slecht...

#Mail: Overzichtelijke e-mailcampagnes met MailChimp

21-12-2017

Simpel gezegd is MailChimp een gratis maar toch professioneel web-programma waarmee u...

#Mobile: Een vijfde van de online kopers winkelt met smartphone.

01-12-2017

Een website/webshop geschikt voor de smartphone is nog nooit zo belangrijk geweest als..

#Mobile: Slechts 43% mobielvriendelijk.

01-12-2017

Ruim een jaar geleden introduceerde Google het nieuwe zoekalgoritme.

#Mail: Stimuleer herhaalaankopen via e-mailmarketing.

03-10-2017

Steeds weer zijn we op zoek naar hoe we klanten langer kunnen binden en meer...

#Nubium: Stageformulieren, zo doe je dat!

16-09-2015

Een door ons veelgehoorde vraag vanuit het onderwijs is 'hoe kunnen wij de...

Google Maps waarschuwt je als taxichauffeurs je proberen op te lichten

15-05-2015

Google wilt de strijd aangaan met taxichauffeurs die hun klanten proberen...