Home / Reviews

Reviews

Wij geloven dat er prachtige dingen ontstaan als we samenwerken. Onze klantenreviews? Die zijn het bewijs. Elke review is een stukje van ons gezamenlijke avontuur naar betere en mooiere online zichtbaarheid. Deze reviews laten zien wat we kunnen als we onze krachten bundelen. Neem een kijkje, raak geïnspireerd, en wie weet wat we samen kunnen bereiken!

Nubium heeft gemiddeld 4.5 sterren gebaseerd op 7 reviews

Jolanda Borggreve
Buurtbemiddeling Enschede
Blij dat we Nubium hebben ingezet voor onze website en andere digitale zaken. Ze communiceren helder, tijdig en zijn uiterst behulpzaam. Zelfs voor de grootste digibeet heeft men alle geduld.
Toon meer =>
Maarten Hofmeijer
Atricom
Een professioneel team dat kennis en expertise heeft om de online aanwezigheid van onze organisatie goed neer te zetten en te onderhouden. Zij denken mee in de content die wij aanleveren. Onze samenwerking is zo geregeld dat processen als vanzelf lopen en ieder zijn aandeel daar in heeft.
Toon meer =>
Henrieke
Supermarkt in het bos
We hebben al meerdere jaren een zeer prettige samenwerking met Nubium. Het contact is persoonlijk en vlot. Eventuele vragen worden snel beantwoord.
De medewerkers voelen de klantvraag goed aan. Wij zijn erg blij met alle services die zij ons bieden: e-mail, website en webshop!
Toon meer =>
Corinne Weijschede
WOODS Eatery
De eerste twee kenmerken die mij te binnen schieten over Nubium zijn: betrouwbaar & professioneel!
Daarnaast hou ik van de persoonlijke benadering, de snelle feedback en het vermogen van Nubium om met je mee te kunnen denken en daarmee een website op maat te realiseren. Ik ben meer dan tevreden met mijn overzichtelijke website die helemaal bij mij past.
Toon meer =>
Coen Wiepking
De Schildersklas
Prettig zakelijk contact. Goede technische oplossingen. Meedenken met bedrijfsvoering van de klant. Realiseren en creëren in balans.
Toon meer =>
Marloes Bosch
Roodbosch Interieurontwerp
Na 5 jaar was het tijd voor verandering. Ik kwam met mijn vraag voor een nieuw logo en site bij Nubium. Erwin van Nubium neemt de tijd voor je om te onderzoeken wat bij je past. Van lettertype, beeld en uitsnede. Zelf ben ik erg kritisch, maar geen opmerking of vraag is te gek. Ze bekijken de mogelijkheden en passen aan waar nodig. En sinds ik mijn site bij Nubium heb, merk ik dat ik heel goed te vinden ben. Ze bekijken maandelijks de rapporten, waar en hoe klanten binnen komen en passen aan waar nodig. Om nog meer traffic te generen.
Toon meer =>
Murat Son
SON Coach en Trainer
Via een bekende ben ik in contact gekomen met Erwin van Nubium. Nubium heeft mij in de 2 jaar dat ik bij hen zat erg goed geholpen met het opzetten van een nieuwe website, en de extra begeleiding daarbij. Het contact was altijd erg goed en de lijntjes heel kort, zodat we snel konden schakelen. Zelf ben ik erg kritisch, maar geen opmerking of vraag is te gek. Ze bekijken de mogelijkheden en komen met een passende oplossing. Voor mij is het nu tijd voor een volgende stap. Dankjewel team Nubium!
Toon meer =>