Home / Diensten / Websites

Websites

We ontwikkelen eenvoudig te onderhouden websites die goed te vinden zijn in Google. Of je nu een relatief eenvoudige website of een uitgebreid online platform nodig hebt, we bieden altijd een stabiele en flexibele oplossing.

Een goed functionerende en gebruiksvriendelijke website begint met een goed ontwerp dat aansluit bij de visie, huisstijl en doelgroep van je organisatie. Na een inventarisatie van de wensen en behoeften gaan onze webdesigners aan de slag met het grafisch ontwerp. Op basis van het uiteindelijk door iedereen goedgekeurde grafische en functionele ontwerp wordt de website gebouwd. We bieden meerdere Content Management Systemen (CMS) die allemaal eenvoudig te gebruiken zijn. Bij de oplevering van de nieuwe website geven we ook een CMS-training, zodat je zelf direct aanpassingen aan de website kan doen.


Online formulieren

Formulieren kunnen een belangrijke tool zijn voor het verzamelen van gegevens via de website. Het is hierbij wel van belang dat ze goed zijn ingericht, de juiste velden bevatten en op de juiste manier worden opgeslagen. Ook als er binnen je organisatie veel formulieren ingevuld, ondertekend en gearchiveerd moeten worden, bieden wij de juiste oplossing.


Voordelige professionele website

Je bent of werkt voor een kleine ondernemer, zzp’er, vereniging, stichting of je bent een particulier en je wilt een voordelige en professionele website laten maken, waarmee je goed wordt gevonden in zoekmachines. Dat kan al voor €32,95 per maand. De website wordt gebouwd op basis van bestaande templates en indien gewenst staat jouw nieuwe website binnen 5 werkdagen live. 


Domein & hosting

Nubium is een totaalaanbieder van weboplossingen en biedt stabiele hosting, met indien nodig voorzien van een SSL Certificaat, tegen een marktconforme prijs. Wij zorgen ervoor dat updates altijd tijdig worden gedaan en jouw product optimaal draait.


Portfolio

Salon Levent

BRYNXZ Collections

Only-M. Mode

Meer weten over wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op, zodat we geheel vrijblijvend kunnen kijken hoe we je kunnen helpen.