Websites

Een nieuwe website laten maken door Nubium? Nubium is met jaren ervaring een specialist in webdesign en websitebouw. We maken goed functionerende professionele websites die goed te vinden zijn in Google. Hoewel het maken van een site met de hedendaagse ontwikkelingen op het eerste oog eenvoudiger is geworden merken we nog steeds dat het bouwen van een goede professionele website alleen is weggelegd voor experts. 

Voor het bouwen van een website bij Nubium zijn de mogelijkheden ongekend. Heeft u een klein budget voor een nieuwe website? Dit is geen probleem. Met het concept MijnSiteOnline.nu maken we websites op basis van templates. Door het gebruiken van templates zullen de kosten voor de website aanzienlijk veel lager zijn dan het bouwen van een volledig custom website. 

Ook de bedrijven met meer budget zijn bij Nubium aan het juiste adres. Onze getalenteerde webdesigners maken in samenwerking met onze content marketeers en de klant een eerste design op basis van de visie, huisstijl en doelgroep van het bedrijf. Als iedereen het eens is over het design van de website kan de bouw beginnen. We bieden meerdere soorten Content Management Systemen en geven bijbehorende trainingen zodat de klant zelf ook aanpassingen aan de website kan doen. 

Bent u benieuwd wat we tot nu toe allemaal gemaakt hebben? Neem eens een kijkje in onze projecten. Wilt u geheel vrijblijvend meer informatie over het laten maken van een website? Klik hier om contact met ons op te nemen.

Responsive webdesign / Mobile First Index

Het is tegenwoordig van groot belang dat een website responsive is. Dit wil zeggen dat de website zich automatisch aanpast aan het gebruikte apparaat. Het belang van een geschikte website voor mobiele apparaten groeit met de dag.

Op dit moment is Google bezig om Mobile First Index uit te rollen. Dat wil zeggen dat Google eerst de mobiele versie van een website geïndexeert en daarna pas de desktopwebsite. Doordat eerst de mobiele versie van de website wordt geïndexeerd en later pas de desktopversie is het van groot belang dat de website voldoet aan de eissen die Google stelt voor het gebruik op een mobiel apparaat. Is uw website niet geschikt voor gebruik op een mobiel apparaat zal dit (nagatieve) invloed hebben op de ranking in Google.

Hebben we uw interesse gewekt en wilt u graag geheel vrijblijvend meer informatie over het laten maken van een website? Via de onderstaande knop kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op.