Websites


Een nieuwe website laten maken door Nubium? Nubium is met jaren ervaring een specialist in webdesign en websitebouw. We maken goed functionerende professionele websites die goed te vinden zijn in Google. Hoewel het maken van een site met de hedendaagse ontwikkelingen op het eerste oog eenvoudiger is geworden merken we nog steeds dat het bouwen van een goede professionele website alleen is weggelegd voor experts.

Voor het bouwen van een website bij Nubium zijn de mogelijkheden ongekend. Heeft u een klein budget voor een nieuwe website? Dit is geen probleem. Met het concept MijnSiteOnline.nu maken we websites op basis van templates. Door het gebruiken van templates zullen de kosten voor de website aanzienlijk veel lager zijn dan het bouwen van een volledig custom website. 


Ook de bedrijven met meer budget zijn bij Nubium aan het juiste adres. Onze getalenteerde webdesigners maken in samenwerking met onze content marketeers en de klant een eerste design op basis van de visie, huisstijl en doelgroep van het bedrijf. Als iedereen het eens is over het design van de website kan de bouw beginnen. We bieden meerdere soorten Content Management Systemen en geven bijbehorende trainingen zodat de klant zelf ook aanpassingen aan de website kan doen. 


Gemaakte Websites

Bent u benieuwd wat we tot nu toe allemaal gemaakt hebben? Neem eens een kijkje in onze projecten. Wilt u meer informatie over het laten maken van een website? Via de onderstaande knop kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met ons.