Diensten

Nubium ontwikkelt online toepassingen waarbij interactie met uw klant, publiek of doelgroep centraal staat. Met uw bedrijfsstrategie en doelstellingen als uitgangspunt denken wij met u mee over de optimale vorm en inzet van website, apps en online marketingstrategieën. Wij verenigen hoogstaande technologische oplossingen met een strategische, creatieve en commerciële kijk op het web.  Wij maken dé oplossing die u gaat helpen om beter online zaken te doen. Ontdek vandaag nog hoe!

Internet Marketing

Heeft u een mooie website maar vallen de zoekresultaten nog tegen? Het wel of niet gevonden worden in Google kan een groot verschil maken voor uw bedrijf.

Website laten maken

Het in bouwen, onderhouden en optimaliseren van een professionele website is niet voor iedereen weggelegd. Met een team van experts helpt Nubium u verder.

Webshop laten maken

Met jaren ervaring in de E-commerce sector weet Nubium alle ins-en-outs over het online verkopen van uw product of dienst. Dit alles in uw eigen professionele webshop.

Online Formulieren

Heeft u regelmatig formulieren in te vullen, te ondertekenen en/of te archiveren? Wij ontwikkelden een Formulieren Webapp. Weg met de papierwinkel!

Domein en Hosting

Nubium is een totaalaanbieder van weboplossingen. Dit betekent dat wij ook domeinregistratie en hosting aanbieden, alleen of in combinatie met een door ons geleverd product.

Trainingen

Nubium biedt naast de producten en diensten ook trainingen aan. Denk hierbij aan één daagse trainingen e-mailmarketing, content verwerking & CMS trainingen.