Home / Diensten

Onze diensten

Wij kunnen je helpen met alles op gebied van internet, websites, webshops, applicaties. Staat je oplossing er niet bij? 
Neem gerust contact met ons op om te kijken of we je probleem kunnen oplossen. 

Online Marketing

Nubium is specialist in online marketing en communicatie. Met jouw website als vertrekpunt zorgen wij voor meer omzet, meer bezoekers en meer interactie.

Websites

Nubium is met jaren ervaring een specialist in webdesign en websitebouw. We maken goed functionerende professionele websites die goed te vinden zijn in Google.

Webshops

We maken webshops gericht op conversie optimalisatie en gebruiksvriendelijkheid voor jouw doelgroep. Samen zorgen we ervoor dat jouw webshop een doorslaand succes wordt.

Web Applicaties

Een progressive web app is een website met de ‘look & feel’ van een native app zonder deze te hoeven downloaden. De technologie is snel is en je kunt er offline mee werken.

Domein & E-mail

Nubium biedt domeinregistratie en maximaal stabiele hosting aan tegen een marktconforme prijs.

Digitale Formulieren

Heb je regelmatig formulieren in te vullen, te (laten) ondertekenen en archiveren? Wij ontwikkelden online formulieren waarmee dit heel gebruiksvriendelijk kan.

MSO-Websites

MSO-Websites is ons antwoord op te dure en ingewikkelde websites. Onze missie is om iedereen een voordelige en professionele website aan te bieden.

MSO-Webshops

Zou jij graag jouw producten op een eenvoudige en goedkope manier aan de klant online willen laten zien en willen verkopen? Dan is een mso-webshops iets voor jou!