Zoekmachine Optimalisatie (SEO)


Wat is Zoekmachine Optimalisatie?

SEO staat voor Search Engine Optimization. Met zoekmachine optimalisatie doet u aanpassingen aan uw website waardoor uw website hoger in de zoekresultaten terecht komt. De belangrijkste onderdelen zijn de zoektermen waarop u gevonden wil worden, de structuur (techniek) van uw website en de inkomende links vanaf externe websites.

Voor- en nadelen van SEO

Het grote voordeel van SEO is dat het stukken goedkoper is dan SEA. Bij SEA betaalt u elke keer als iemand op uw website klikt in Google terwijl u bij SEO niets betaald wanneer iemand op uw website klikt. Een nadeel is echter wel dat het veel tijd kan kosten om bovenaan te komen in Google. Hoewel het veel tijd kan kosten om met SEO hoog in Google te komen is het voordeel wel dat als uw website eenmaal bovenaan staat u minder snel zult zakken dan met SEA.


Foto verbonden met tekst rechts

Meer informatie over Zoekmachine Optimalisatie? 

Heeft u vragen over SEO of wilt u graag meer informatie over Zoekmachine Optimalisatie voor uw website? Onze medewerkers vertellen u er graag meer over. Via de onderstaande knop kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.