Website laten maken

Nubium is met jaren ervaring een specialist in webdesign en websitebouw. We maken goed functionerende professionele websites die goed te vinden zijn in Google. Een goede, professionele website maken is niet voor iedereen weggelegd. We zien nog steeds vaak dat bedrijven een website laten maken bij “een buurjongen”. Hoewel dit waarschijnlijk erg voordelig is komen veel bedrijven hier toch op terug.  

MijnSiteOnline.nu

MijnSiteOnline.nu is voor iedereen die op zoek is naar een snelle, betaalbare en begrijpelijke oplossing om een professionele, responsive website te lanceren die goed scoort in de zoekmachines. Het concept MijnSiteOnline is ontwikkeld dóór Nubium, vóór de ondernemer. Wij weten dat u als ondernemer druk bent. Druk met datgene waar u goed in bent. Een website is onmisbaar om dat te etaleren. Of om actief nieuwe klanten te werven en uw product te verkopen. Belangrijk, te belangrijk in iedere geval, om het ‘niet goed voor elkaar’ te hebben.

Maar het ‘goed doen’ kost tijd. En tijd is geld. Dat investeert u liever in uw onderneming. En dat begrijpen wij. Daarom ontwikkelden wij bij Nubium MijnSiteOnline.nu. Hierbij kiest u zelf een nieuwe professionele responsive website en vult deze in of u kiest een website-template en laat ons helpen. Zo houdt u de tijd over voor dat wat echt telt en weet u zeker dat u niet te veel betaalt. Iedere website-template bieden we daarom aan voor een vast maandbedrag van €29,95. Daarin zijn inbegrepen de kosten van de responsive website-template, CMS, hosting, domeinnaan, e-mail, dataverkeer, dataopslag en nog veel meer...

Wilt u meer informatie over de websites van MijnSiteOnline.nu? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of bekijk de website van MijnSiteOnline.nu

Website op maat laten maken

Naast de websites van MijnSiteOnline.nu bieden we ook volledig op maat gemaakte websites. Onze getalenteerde webdesigners maken in samenwerking met onze content marketeers en de klant een eerste design op basis van de visie, huisstijl en doelgroep van het bedrijf. Als iedereen het eens is over het design van de website kan de bouw beginnen. We bieden meerdere soorten Content Management Systemen en bijbehorende trainingen zodat de klant zelf ook aanpassingen aan de website kan doen. 

Bent u benieuwd wat we tot nu toe allemaal gemaakt hebben? Neem eens een kijkje in ons werk. Wilt u geheel vrijblijvend meer informatie over het laten maken van een website? Neem hier contact met ons op. 

Responsive website laten maken

Het is tegenwoordig van groot belang dat een website responsive is. Dit wil zeggen dat de website zich automatisch aanpast aan het gebruikte apparaat. Het belang van een geschikte website voor mobiele apparaten groeit met de dag.

Op dit moment wordt een website bij Google eerst geïndexeerd op basis van de desktopwebsite. In het begin van 2018 zal hier verandering in komen. Op dit moment zal Google de Mobile First Index gaan uitrollen. Vanaf dit moment zal eerst de mobiele versie van een website geïndexeerd worden en daarna pas de desktopwebsite.

Doordat eerst de mobiele versie van de website wordt geïndexeerd en later pas de desktopversie is het van groot belang dat de website geschikt is. Als uw website niet geschikt is voor mobiele apparaten loopt u het risico dat uw bedrijf niet of slecht te vinden is in de zoekmachines.

Hebben we uw interesse gewekt en wilt u graag geheel vrijblijvend meer informatie over het laten maken van een website? Via de onderstaande knop kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op