Home / Opdrachten / Website | Marketing - Atricom ICT

Website & Online Marketing - Atricom ICT

Atricom biedt complete en toekomstgerichte oplossing op het gebied van ICT voor MKB en grote bedrijven in diverse sectoren. Deze oplossingen zorgen ervoor dat de klanten van Atricom geen omkijken hebben naar het functioneren en het beheer van systemen en netwerken.

Uitgevoerde werkzaamheden

Website

De opdracht

Atricom is al ruime tijd klant van ons en de vorige website is ook door Nubium ontworpen. Het was echter tijd voor een update van de website. Met een frisse, nieuwe uitstraling die passend is bij de kenmerkende huisstijl van Atricom. Het nieuwe design van de website heeft een stakke look, met uitnodigende visuals en bewegende elementen.


Klantervaring

Atricom: Persoonlijk in ICT - heeft Nubium als partner voor online marketing, inclusief onze website. Kort geleden heeft Nubium ons gewezen op mogelijke verbeteringen die makkelijk te realiseren zijn door het design van de bestaande website aan te passen. Dit advies werd beargumenteerd aangedragen, en samen met een preview zijn we overtuigd dat we deze verbeterslag niet konden laten liggen. Het proces van het redesignen verliep voor ons als opdrachtgever geruisloos, en suggesties van onze kant zijn gelijk meegenomen in het uiteindelijke resultaat. De beleving van onze website is nu overzichtelijk en actueel, onze diensten zijn makkelijk te vinden en je navigeert moeiteloos door onze website. Zo past onze site weer helemaal bij Atricom en ligt er weer een mooie basis voor de komende tijd.

Restyling & Online marketing

Een restyling van jouw website kunnen wij vrij eenvoudig en snel voor je verwezenlijken, maar ook voor een volledig nieuwe website, online marketing ondersteuning of een nieuwe huisstijl bent u bij Nubium aan het juiste adres.