Home / Opdrachten / Website - Salon Levent

Een website voor Salon Levent

Salon Levent een heus familiebedrijf en een groot begrip in Enschede sinds 1994. 

Bij Salon Levent word je al verwend vanaf het moment dat je een stap naar binnen zet. Ons team streeft ernaar je een goed resultaat te geven, met het beste advies om je op en top laten te stralen.

Of je nou voor een knipbehandeling komt of voor een kleurbehandeling, team Salon Levent zorgt ervoor dat je een onvergetelijke tijd krijgt. En daar hoort ook een passende website bij. 

Salon Levent heeft al die jaren zonder eigen website gewerkt. Zo communiceren ze veel via de social media kanalen om te laten zien wat ze in huis hebben. Maar in deze tijd is een eigen website niet meer weg te denken. Zo kunnen (potentiële) klanten je gemakkelijk vinden in Google en staat alles overzichtelijk bij elkaar op een website. 


We hebben de nieuwe website ontwikkeld met o.a. een over ons pagina, behandelingen en een tarieven pagina. Voor veel (potentiële) klanten is het van belang om simpel en snel een afspraak te kunnen maken op de website voor een bezoek aan de salon. Ook hebben wij een WhatsApp button toegevoegd aan de pagina zo kunnen klanten op een laagdrempelige manier een vraag stellen. Ben je benieuwd hoe de nieuwe website is geworden? Klik op onderstaande knop


Wil jij ook een nieuwe website voor jouw onderneming? Bekijk onze website en neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij je kunnen helpen met het ontwikkelen van een website die helemaal bij jou en je onderneming past!