Home / Opdrachten / Eissink plafond- en wandsystemen

Website Eissink plafond- en wandsystemen

Eissink plafond- en wandsystemen is in 1958 begonnen als eenmanszaak en is al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in het leveren, monteren en onderhouden van vrijwel alle mogelijke wand- en plafondoplossingen. Nubium is al jaren verantwoordelijk voor het bouwen van de websites van Eissink en ook dit keer hebben ze de technische realisatie bij ons neergelegd.

De realisatie van de website was onderdeel van de door Merkwaardig ontwerp en Waanzinnig Content & Creatie ontwikkelde marketingstrategie. Op basis van het door hen ontwikkelde design van de website, hebben wij de volledige website gebouwd met een begrijpelijk content management systeem, zodat de website eenvoudig onderhouden en aangepast kan worden. De samenwerking met beide bureaus verliep heel prettig, waardoor we een website hebben kunnen realiseren die perfect aansloot bij de marketingstrategie en de wensen en eisen van Eissink zelf.

Inlogomgeving medewerkers

Op de nieuwe website is een onderdeel ‘voor medewerkers’ toegevoegd, een voordelig alternatief voor een intranetomgeving. De medewerkers kunnen via dit onderdeel inloggen op de afgeschermde omgeving, waar zij o.a. de interne nieuwsbrieven kunnen inzien.

Tijdlijn historie in beeld

Om de rijke historie van ruim 60 jaar Eissink plafond- en wandsystemen in beeld te brengen, is gekozen voor een tijdlijn: https://www.eissink.nl/over-ons/. Al scrollend naar beneden ontdek je de geschiedenis van Eissink door de jaren heen in woord en beeld.

Projecten

De uitgevoerde projecten zijn ook dit keer weer een belangrijk onderdeel van de website. Per project is ruimte voor tekst, maar vooral ook voor veel beeldmateriaal, zodat direct zichtbaar is welke slimme wand- en/of plafondoplossingen Eissink bij de verschillende projecten heeft toegepast. Op zoek naar een specifieke oplossing? Het is mogelijk om binnen de projecten te selecteren op plafonds, wanden of glazen wanden.


Over Eissink plafond- en wandsystemen

Eissink plafond- en wandsystemen is gestart als eenmanszaak en uitgegroeid tot een van de grootste afbouwers van Nederland. Eissink plafond- en wandsystemen uit het Twentse Hengelo is al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in het leveren, monteren en onderhouden van vrijwel alle mogelijke wand- en plafondoplossingen.