Home / Opdrachten / Website | Marketing - De Muziekbeleving

Website & Online Marketing - De Muziekbeleving

De Muziekbeleving is opgericht door Floortje en Joost, samen met hun docenten zijn zij De Muziekbeleving. De Muziekbeleving gelooft erin dat muziekonderwijs in het basisonderwijs beter kan. Zij zetten muziek in ter bevordering van de sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen. Dit alles met de behoefte van het kind als vertrekpunt. Zij inspireren elkaar en samen inspireren zij kinderen om muziek te beleven en ervan te genieten.


Uitgevoerde werkzaamheden

WebsiteOnline marketing ondersteuning

Een website voor De Muziekbeleving

Wij hebben voor De Muziekbeleving de website gebouwd en ontworpen. Tijdens het ontwerpen van de website hebben we nagedacht over de kleuren die terug zouden komen in de website, wij hebben deze terug laten komen door middel van gekleurde vlakken, titels en knoppen. Hierdoor heeft de website een kleurrijke maar overzichtelijke uitstraling gekregen.

Inzetten van blogs 

Kort nadat de website live stond, kwam Joost bij ons met de vraag naar een mogelijkheid om hoger in de zoekmachines te komen te staan. Om Joost te helpen zijn we gestart met het invoeren van een blog module. Door het schrijven van relevante blogartikelen, kan er meer verkeer komen op de website van De Muziekbeleving. Doordat er meer verkeer op de website komt, gaat Google de website belangrijker vinden, dit resulteert weer in een hogere positie in de zoekresultaten.

Nieuwsbrieven

Naast het activeren van de blogmodule, kreeg De Muziekbeleving ook belang bij het versturen van nieuwsbrieven naar scholen. Voor het versturen van nieuwsbrieven maken wij gebruik van een software waarmee we gemakkelijk nieuwsbrieven kunnen versturen. Onze online marketeer heeft een template ontworpen op basis van de huisstijl van De Muziekbeleving. Inmiddels versturen ze zelf gemakkelijk de nieuwsbrieven naar hun klanten.