Home / Opdrachten / Nieuwe website voor Mindsetkracht

Website - Mindsetkracht

MindsetKracht is een coachingsbedrijf wat wordt gerund door Ingrid Mulder, zij is gespecialiseerd in het coachen van mensen door middel van diverse coaching technieken. Daarnaast is ze ook een ervaren familieopsteller. Dit doet ze met enorm veel passie.

Uitgevoerde werkzaamheden

Website


Een nieuwe website voor Mindsetkracht

Ingrid beschikte al over een website, deze website gaf diverse technische problemen. Ingrid heeft er voor gekozen om over te stappen naar Nubium-websites, met als doel een vloeiende website met goede kwaliteit te presenteren. Wij kunnen met trots zeggen dat dit is gelukt.

Wij hebben de huisstijl en content overgenomen van de oude website. De look & feel van de website hebben we hier en daar iets aangepast. Samen met ingrid hebben we de content doorgenomen en deze herschreven naar wens.

Mindsetkracht Ingrid Mulder

Blogartikelen

Na de overgang van de website naar Nubium-websites, zijn we begonnen met het plaatsen van blogartikelen. Ingrid heeft veel te vertellen over haar werk en dit deelt ze dan ook graag op het internet. Door het schrijven van actuele en pakkende blogartikelen, krijgt Mindsetkracht meer bezoekers op de website en hierdoor komt MindsetKracht hoger in de zoekresultaten van Google te staan. Dit omdat de website door Google gezien wordt als een interessante en relevante website zodra bezoekers haar blogartikelen lezen.


Reviews

Naast het toevoegen van blogartikelen hebben we onze reviewmodule toegevoegd aan de website van Mindsetkracht. Hierdoor is het mogelijk om de ervaringen van Ingrid's klanten te presenteren op de website. Door deze ervaringen te presenteren op de website, krijgen websitebezoekers een inzicht in de effectiviteit van de werkzaamheden van Mindsetkracht. Daarnaast helpt het om het vertrouwen om te bouwen met bezoekers.


Benieuwd naar de nieuwe website van Mindsetkracht?