Home / Opdrachten / Website & Online Marketing - Bunny Tea & More

Website & Online Marketing - Bunny Tea and More Enschede 

Bunny Tea (Bubble Tea) bij Bunny Tea and More wordt dagelijks vers gebrouwen met een basis van groene of zwarte thee, verrijkt met verschillende smaken en zoetigheden zoals fruitaroma's, siropen of melk. Wat Bunny Tea zo uniek maakt, zijn de zachte parels (boba) die onderin het drankje liggen. Deze parels hebben een unieke eigenschap: ze "exploderen" als ze worden gegeten, waardoor een heerlijke smaak vrijkomt en een bijzondere ervaring ontstaat.

Een nieuwe website voor Bunny Tea and More 

Doel voor de nieuwe website voor Bunny Tea and More was het creëren van een website die niet alleen aantrekkelijk is, maar ook doelgericht is ontworpen om een breed publiek aan te trekken. Ons doel was om een platform te bouwen dat niet alleen de verscheidenheid en kwaliteit van de bubble tea en andere producten weergeeft, maar ook een beleving biedt die bezoekers inspireert en betrekt.

Door middel van doordachte content, visueel aantrekkelijke presentaties en strategische marketinginspanningen hebben we een plek gecreëerd waar liefhebbers van bubble tea zich thuis voelen en nieuwe klanten worden aangetrokken. We kijken ernaar uit om verder te bouwen aan het succes van Bunny Tea and More. 


Online Marketing 

Naast de ontwikkeling van een nieuwe website had Bunny Tea and More ook behoefte aan uitgebreide ondersteuning bij de uitrol van hun online marketingactiviteiten. Dit omvatte niet alleen het optimaliseren van de website voor zoekmachines (SEO) en het beheren van sociale media, maar ook het creëren van waardevolle en informatieve content die hun doelgroep zou aanspreken. En meer....

  • Strategisch beheer van sociale media voor directe community-connectie.
  • Boeiende content creëren: kleurrijke foto's en video's van bubble tea.
  • Exclusieve promoties en kortingen organiseren.
  • Verhalen delen over de passie en het ambacht achter onze bubble tea.
  • Actief luisteren naar feedback en trends voor optimale contentstrategie.
  • Merk versterken als dé bestemming voor heerlijke bubble tea in Enschede.



Benieuwd naar de nieuwe website van Bunny Tea and More?