Home / Opdrachten / Nieuwe website & Online Marketing voor Buurtbemiddeling Enschede

Website & Online Marketing - Buurtbemiddeling Enschede 

Buurtbemiddeling Enschede geeft praktische hulp om ergernissen en conflicten met buren zelf op te lossen. Zij werken met goed getrainde, deskundige buurtbemiddelaars. Zij spelen niet voor rechter en vellen geen oordeel. Maar begeleiden buren om (weer) met elkaar in gesprek te komen en samen zélf een oplossing te bedenken waar buren beide tevreden over zijn. Groot voordeel is dat het probleem dan ook echt uit de wereld is.

Uitgevoerde werkzaamhedenEen nieuwe website voor Buurtbemiddeling Enschede

Doel voor de nieuwe website voor buurtbemiddeling was informeren over buurtbemiddeling, het faciliteren van aanmeldingen en het delen van succesverhalen.

Daarnaast heeft de website nu de volgende funcionaliteiten: 

  • Informatieve secties over wat buurtbemiddeling is en hoe het werkt.
  • Online aanmeldingsformulier voor mensen die bemiddeling nodig hebben.
  • Contactinformatie en openingstijden.
  • Blog of nieuwspagina met succesverhalen, tips en nieuws.


Online Marketing 

Naast de ontwikkeling van een nieuwe website had buurtbemiddeling ook behoefte aan uitgebreide ondersteuning bij de uitrol van hun online marketingactiviteiten. Dit omvatte niet alleen het optimaliseren van de website voor zoekmachines (SEO) en het beheren van sociale media, maar ook het creëren van waardevolle en informatieve content die hun doelgroep zou aanspreken.

Een belangrijk onderdeel van deze online marketingstrategie was het opzetten en bijhouden van een blog. Door regelmatig blogs te publiceren over relevante onderwerpen zoals conflictoplossing, communicatievaardigheden, en community building, kan buurtbemiddeling zichzelf positioneren als een autoriteit op hun vakgebied. Bovendien helpen blogs om verkeer naar de website te trekken, de betrokkenheid van de bezoekers te verhogen, en bieden ze de mogelijkheid om belangrijke zoekwoorden te integreren, wat bijdraagt aan een betere vindbaarheid in zoekmachines.

Mindsetkracht Ingrid MulderBenieuwd naar de nieuwe website van Buurtbemidelling?