Home / Opdrachten / Website - Only-M. Mode

Nieuwe website voor Only-M. Mode.

Nederlandse passie met Italiaanse allure.
Only-M biedt een totaalcollectie voor de vrouw die de mode op haar eigen wijze vertaalt: tijdloos, nonchalant-chic, met trendy highlights. De collecties worden in Italië met passie en oog voor duurzaamheid voor het product gefabriceerd.

Probleemstelling & onze oplossing

Het ontwerp van de oude website was niet meer van deze tijd en de loop van de jaren is de website traag geworden. We zijn met Only-M in gesprek gegaan om de wensen, ambities en visie te bespreken om zo tot een goed eindproduct te komen en een website te ontwikkelen dat past bij Only-M en haar doelgroep.

Een “webshop”, maar dan net anders

Only-M levert haar producten enkel aan detaillisten en zijn dus niet online te bestellen door consumenten. Om de detaillisten een goed beeld te geven van het huidige assortiment hebben we een webshop zonder betaalmodule opgezet. Hierdoor krijgen de detaillisten een helder beeld van alle producten en hebben ze de mogelijkheid om de gewenste producten aan te vragen.Ben je benieuwd hoe de nieuwe website is geworden? Klik op onderstaande knop.

Denken aan de consumenten

Uiteindelijk draait alles natuurlijk om de eindgebruiker van het product. Om consumenten de mogelijkheid te bieden de producten van Only-M te bekijken, te vinden en te kopen hebben we een store-locator module ingebouwd waarmee potentiële klanten winkels in de buurt kunnen vinden waar de kleding van Only-M verkocht wordt.

De ontwikkeling van de website (of toch webshop?) heeft van de eerste brainstormsessie tot live-gang ongeveer 2,5 maanden geduurd en het eindresultaat mag er wezen (al zeggen we zelf ;)

Coming soon:

Binnenkort gaan we een vergelijkbare website/webshop opzetten voor een partij dat interieurartikelen levert aan detaillisten. Kortom; we hebben een aardig beeld van hoe deze markt werkt.

Verkoop jij ook producten aan detaillisten maar niet direct aan de eindgebruiker, maar wil je toch een goede online omgeving?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven je graag advies over hoe je dit het beste kunt aanpakken.