Home / Over ons / even-voorstellen-chantal-bannink

Chantal Bannink

Marketingspecialist

Als marketingspecialist help ik ondernemers graag bij het opzetten van marketinguitingen die zorgen voor meer zichtbaarheid, meer klanten en meer omzet. Maar dan wel op een manier die bij ze past en echt laat zien wie ze zijn. Want dat is dé manier om juist die klanten aan te spreken die bij je bedrijf passen. Samen ervoor zorgen dat het bedrijf van de ondernemer structureel beter zichtbaar is op een manier waar zij trots op zijn.

Projectmanager en marketingadviseur

Bij Nubium ben ik als freelancer gemiddeld twee dagen per week werkzaam als projectmanager en marketingadviseur. Daarbij kijk ik graag naar wie de klanten zijn en waar ze voor staan door vragen te stellen en door te vragen. Totdat ik weet wie ze zijn en waar hun bedrijf voor staat. Met als resultaat een authentiek gezicht laten zien. Want dat is volgens mij de meest krachtige manier om die klanten aan te spreken die echt op zoek zijn naar jouw bedrijf en jouw producten en dienstverlening.


LenteBloesem

De werkzaamheden bij Nubium doe ik vanuit mijn eigen bedrijf LenteBloesem. Mijn vader noemde mij altijd Lentebloesem. Vlak nadat mijn vader overleed, ben ik gestart met mijn bedrijf en hoorde ik van mijn moeder dat hij Lentebloesem een mooie naam vond voor mijn bedrijf. Omdat het zo goed past bij de ondersteuning die ik, als marketingspecialist, bedrijven biedt om tot bloei te komen.


Mijn verbindende rol als marketeer

Ik ben in mijn element als ik in mijn rol als adviseur, maar ook als organisator kan helpen bij het realiseren van de marketingplannen. Ik geloof in mijn verbindende rol als marketeer. Samen met de ondernemer creëren we de basis en bepalen we de strategie. Daar waar het nodig is, schakel ik de mensen in die nodig zijn. Ik maak planningen om het grote geheel te zien en ik houd iedereen aangehaakt, zonder de strategische koers uit het oog te verliezen. En bij Nubium heb ik een heel fijn team om klanten te helpen bij het realiseren van hun marketingdoelstellingen. 


Bezigheden in de vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik te vinden in het buitengebied van Holten, waar ik woon met mijn man en twee dochters van 6 en 8 jaar oud. Sinds kort hebben we een jonge labrador, waar ik graag mee wandel en train. Daarnaast ben ik actief in het verenigingsleven en spreek ik graag af met familie en vrienden.