Home / Over ons / Even voorstellen; Jente Beddinkhaus - Office Assistent en Online Marketeer

Jente Beddinkhaus

Office Assistent & Online Marketeer


Waar en hoe woon je?

Ik woon in Enschede bij mijn ouders samen met mijn broer en broertje.


Wat doe je bij Nubium?

Ik ben werkzaam als Office Assistent. Daarnaast ben ik ook veel betrokken bij de sociale media en marketingactiviteiten. Ik neem veel werk uit handen van Erwin. Ik zorg voor de soepele gang van zaken op de achtergrond. Wat ik zo leuk vind aan mijn baan, is de variatie aan werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde en dat houdt me erg gemotiveerd.


Welke studie heb je gevolgd?

In Almelo heb ik de studie Management Assistent gevolgd. Met veel motivatie en mijn havo achtergrond heb ik deze studie versneld afgerond. Ik was vastberaden om snel aan de slag te gaan in het werkveld.


Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met vriendinnen naar het terras te gaan of gezellig samen een dag te gaan winkelen in een andere stad. Ook ben ik regelmatig te vinden in de sportschool. Daarnaast is reizen een grote passie van mij. Ik ga het liefst zo vaak mogelijk op vakantie om nieuwe avonturen te beleven.

Wat zijn je favoriete apps?

Instagram is absoluut mijn favoriete app. Ik vind het altijd boeiend om daar inspiratie op te doen voor prachtige vakantiebestemmingen en om inspiratie op te doen voor leuke vakantiefoto's. Bovendien vind ik het erg belangrijk om op de hoogte te blijven van de gebeurtenissen in de wereld. Daarnaast is Pinterest ook een van mijn favorieten. Op Pinterest staat zo veel inspiratie, ik raak er nooit op uitgekeken.