Home / Over ons / even-voorstellen-renate-boerkamp

Renate

Tekstschrijver

Mijn naam is Renate. Ik houd van schrijven. Dat komt goed uit, want taal is en blijft niet weg te denken, ook niet op sociale media. Ik vind het dan ook ontzettend leuk om bij Nubium in de pen te klimmen als tekstschrijver.

Wat ik zo mooi vind, is dat ik door dit te doen de kans krijg om in de huid te kruipen van klanten. Wat willen ze uitdragen? Welke mensen willen ze bereiken? Door deze twee vragen helder te krijgen kan ik me ook beter inleven in wie de doelgroep is. Dat helpt enorm bij het schrijven van teksten waarin deze groep mensen aangesproken dient te worden. 

Ruim 20 jaar heb ik in het bedrijfsleven gewerkt in commerciële functies. De kennis en ervaring daar opgedaan, komen me heel erg goed van pas bij het schrijven voor Nubium. 

Naast schrijven ligt een grote passie van mij bij yoga. Ik ben yogadocent en word ook hiervan erg blij. De natuur is de plek waar ik als buitenmens helemaal tot rust kom, kan opladen als het nodig is en waar ik vooral volop geniet. 

In ‘even voorstellen’ van andere medewerkers van Nubium las ik dat ze antwoord gaven op wat hun favoriete app is. Dat is een goede vraag. Nooit gedacht dat ik dit ooit zou zeggen, maar dat is Whatsapp. Deze app is, hoewel ik veel liever afspreek met familie en vrienden, een mooie manier om daarnaast contact te houden met mensen die ik minder vaak zie.