Home / Over ons / Even voorstellen; Robin Leenheer - Stagiair Development

Robin Leenheer

Stagiair Development


Wat voor studie(s) heb je gedaan?

Ik ben mijn leerweg begonnen met de opleiding Game developer in Enschede. Videogames maken vond ik leuk, maar ik was meer geïnteresseerd in sounddesign en muziek. Daarom stapte ik over naar de opleiding Muzikant in Almelo. Tijdens deze opleiding heb ik hard gewerkt aan mijn muzikale vaardigheden en aan mijzelf als persoon.

Na mijn opleiding aan de Muzikant ging ik aan de slag bij een bedrijf in de telecommunicatie en ICT. Op een project kreeg ik de kans om mijn passie voor programmeren weer op te pakken. Dit leidde ertoe dat ik de opleiding Software developer in Almelo ben gaan doen.


Hoe ben je bij Nubium terechtgekomen?

Toen ik me heb aangemeld voor de opleiding Software developer BBL moest ik op zoek naar een leerbedrijf. Na wat door de mogelijke opties te scrollen stuitte ik op Nubium. De visie van het bedrijf en de aandacht die ze voor de klant hebben waren dingen die me vanaf het begin al aanspraken, dus heb ik direct gebeld.


Wat doe je bij Nubium?

Bij Nubium ben ik voornamelijk bezig met front-end ontwikkeling. Denk hieraan bij het bouwen en aanpassen van websites en onderdelen hiervan, maar ook aan het optimaliseren van dit proces. Ik zoek graag de uitdaging op en wanneer er een opdracht voor een website binnenkomt ga ik direct aan de slag.

Welke apps en/of websites gebruik je veel en waarom?

Notes is mijn all-time favorite app. Ik gebruik deze app om alles op te schrijven, van ideeën tot to-do lists. Zo blijf ik georganiseerd en weet ik zeker dat ik niets vergeet.