Home / Opdrachten / Website | Marketing - Buitenplaats de Houtmaat

Website & Online marketing - Buitenplaats De Houtmaat


De Houtmaat is een prachtige locatie in Hengelo voor bruiloften en feesten. Het doel van Buitenplaats de Houtmaat is om onvergetelijke en fijne herinneringen te creëren en de gasten zorgeloos te laten genieten! Deze filosofie én de ligging maken van Buitenplaats de Houtmaat daarom een unieke feestlocatie, trouwlocatie en vergaderlocatie.

Onze werkzaamheden

WebdesignOnline Marketing


Wat hebben we gedaan?

Begin 2020 namen ze contact met ons op omdat een aantal onderdelen van hun website, waaronder het contactformulier, niet meer goed werkten. Bovendien was de site aan een restyling toe. Dus zowel aan de techniek als de content moest het nodige gebeuren. Aanvankelijk was het de bedoeling om ‘m naar een andere versie van WordPress om te zetten, het systeem waarin de website draaide. Maar daarin bleken een aantal nieuwe componenten niet te werken. We hebben toen besloten om ‘m in Webhare te gaan bouwen, een systeem waar Nubium veel mee werkt en voor klanten heel gebruiksvriendelijk is. 

Corona

Terwijl we nog bezig waren deed Corona haar intrede. Voor een horeca bedrijf, dat meteen met sluiting te maken kreeg, een flinke domper. Maar het bedrijf ging niet bij de pakken neerzetten en bedacht nieuwe initiatieven. Zo konden mensen met Hemelvaart een picknickmand bestellen en Corona proof bij De Houtmaat ophalen. Daarvoor moest met stoom en kokend water een online bestelformulier met betaalsysteem op de site worden gezet. Met succes, want de picknickmand is een blijvertje gebleken. En voor het nieuwe aan De Houtmaat gekoppelde pop-up restaurant (Woods Eatery) moest een nieuwe module op de site worden ingebouwd. Daarnaast maken en versturen we eens in de zoveel tijd de nieuwsbrieven voor het pop-up restaurant.


De website werkt nu als een tierelier en heeft een hedendaagse look & feel mede door de prachtige foto’s van de sfeervolle locatie. Een samenwerking die dus heel anders verliep dan aanvankelijk gedacht met resultaten waar we trots op zijn. Mooi om op die manier te kunnen schakelen en een bedrijf in hun nieuwe initiatieven verder te kunnen helpen!