Home / Opdrachten / Website, Identiteit & Online Marketing - Roodbosch Interieurstyling

Website & Online Marketing - Roodbosch Interieurontwerp en styling

Marloes van Roodbosch heeft een passie voor styling, kleur en interieur. Ze vindt het fantastisch om anderen daarmee te inspireren op haar eigen manier. Met haar achtergrond en ervaring als interieurstylist heeft ze voor meerdere grote bedrijven mogen werken. Voor een bedrijf als Roodbosch, waar styling en kleur heel belangrijk zijn, is een goede website met een fijne uitstraling natuurlijk van groot belang, want je website is je digitale visitekaartje.


Uitgevoerde werkzaamheden

WebsiteSEO Optimalisatie

We hebben de vorige website van Roodbosch ook mogen maken, maar het was inmiddels tijd voor een update van de huisstijl en de website. Voor de nieuwe huisstijl hebben we gekozen voor een strakker en minimalistischer ontwerp, dat is goed terug te zien in het logo en de menubalk op de website. Ook zijn er op meer plekken afbeeldingen toegevoegd om een goed beeld weer te geven van de resultaten die Marloes bereikt met haar creativiteit. Daarnaast hebben we gewerkt aan een gebruiksvriendelijke inrichting en navigatie. Benieuwd naar de nieuwe website? 


Recensie:

"Na 5 jaar was het tijd voor verandering. Ik kwam met mijn vraag voor een nieuw logo en website bij Nubium. Nubium neemt de tijd voor je om te onderzoeken wat bij je past, van lettertype en beeld tot uitsnede. Zelf ben ik erg kritisch, maar geen opmerking of vraag is te gek. Ze bekijken de mogelijkheden en passen aan waar nodig. En sinds ik mijn site bij Nubium heb, merk ik dat ik heel goed te vinden ben. Ze bekijken maandelijks de rapporten, waar en hoe klanten binnen komen en passen aan waar nodig. Om nog meer traffic te generen. Nubium bedankt!"

Een restyling van jouw website kunnen wij vrij eenvoudig en snel voor jeverwezenlijken, maar ook voor een volledig nieuwe website, online marketing ondersteuning of een nieuwe huisstijl ben je bij Nubium aan het juiste adres. Bekijk onze diensten.