Home / Opdrachten / Website - All-in Restaurant Sensazia

Website - Sensazia & Midgetgolf Enschede

Sensazia is een all-in restaurant dat gevestigd zit op Go Planet Parc in Enschede. De combinatie van de Chinese/Japanse keuken biedt een culinaire belevenis voor jong en oud. Midgetgolf Enschede is verbonden met Sensazia. Midgetgolf Enschede heeft twee midgetgolfbanen met ieder een eigen, verrassende verhaallijn


Uitgevoerde werkzaamheden

WebsiteSEO Optimalisatie

De website van Sensazia mochten wij in een nieuw jasje gaan steken. Allereerst hebben we een webdesign gemaakt om vervolgens af te stemmen met de opdrachtgever of dat naar wens was. Daarna kon het inrichten van de nieuwe website beginnen, daarbij hebben we natuurlijk alle content van de website geoptimaliseerd voor de zoekmachines.

Voor Midgetgolf Enschede bestond nog geen website, daar zijn we dus met een blank canvas begonnen. Ook hier hebben we bij het ontwerpen/inrichten van de website rekening gehouden met SEO. 

Beide websites ogen modern en zijn duidelijk qua navigatie, hier kan de opdrachtgever weer een paar jaar mee vooruit.

Bekijk de website van Sensazia.

Bekijk de website van Midgetgolf Enschede.

Een restyling van jouw website kunnen wij vrij eenvoudig en snel voor je verwezenlijken, maar ook voor een volledig nieuwe website, online marketing ondersteuning of een nieuwe huisstijl ben je bij Nubium aan het juiste adres. Bekijk onze diensten.