Home / Opdrachten / Website - Winkelcentrum De Hoge Wal

Winkelcentrum De Hoge Wal

Winkelcentrum de Hoge Wal is een overdekt winkelcentrum in het centrum van Rijssen. Na een periode van een kleine drie maanden is winkelcentrum de Hoge Wal compleet vernieuwd en zijn de werkzaamheden gereed. Zoals ook de website van winkelcentrum De Hoge Wal. Een totaal nieuwe klantbeleving welke helemaal past bij de regio. Je vindt hier onder ander de keurslager, Dirk, Scapino, Cigo Spithof, Norah, Brasserie de Passage, Zeeman, Trekpleister, Matsi, Domino’s en Jasmijn Lingerie. 


Uitgevoerde werkzaamheden

Webdesign, Content Marketing (tekstschrijven) en Webdevelopment

 

Het project 

Hoe is het project ontstaan?

Winkelcentrum De Hoge Wal heeft een grote verbouwing achter de rug. Een flinke metamorfose moet ervoor zorgen dat het winkelcentrum in het Rijssense stadshart weer modern oogt. Hetzelfde geldt voor de website van De Hoge Wal. De nieuwe website is nu identiek aan het winkelcentrum.

De oude website van het winkelcentrum bestond enkel uit de logo’s van de winkels uit het winkelcentrum, er was weinig tot geen informatie te vinden op de website en de vormgeving liet wel wat te wensen over. 

Jouke Jansen (projecteigenaar):“ Het winkelcentrum moet ‘klantvriendelijker worden en een nieuwe winkelbeleving bieden’. Dit geldt natuurlijk ook voor de website, deze moet overzichtelijk en klantvriendelijk zijn.

Wat is het resultaat?

We hebben de website van De Hoge Wal aangepakt door een nieuwe en vooral overzichtelijke look te introduceren.

Door de nieuwe opzet van de website kunnen bezoekers in een duidelijk overzicht zien welke winkels zich in het winkelcentrum bevinden. Daarnaast zijn ook de laatste nieuwtjes en activiteiten rondom het winkelcentrum op de website te vinden. 

Ben je benieuwd hoe de nieuwe website is geworden? Klik op onderstaande knop


Heb jij ook wensen voor de webomgeving van je website? Kijk op onze site om te zien wat we voor je kunnen betekenen.