Home / Opdrachten / Webshop, Website & Online Marketing - Diveworld Enschede

Website & Online Marketing - DiveWorld

DiveWorld, gevestigd op Go Planet Parc in Enschede, is dé speciaalzaak op het gebied van duiken. DiveWorld verzorgt duikcursussen, voor zowel beginnende als gevorderde duikers, in hun eigen 10 meter diepe duiktoren. En daarnaast verkopen ze alles op het gebied van duikuitrustingen via de winkel ter plekke en de webshop.


Uitgevoerde werkzaamheden

Website, Online Marketing ondersteuningSocial Media beheer

Wat hebben we gedaan?

Omdat DiveWorld regelmatig complicaties hadden met veiligheidsissues was de vraag aan Nubium of we de bestaande site over konden zetten naar een nieuwe, veilige omgeving die gemakkelijk door henzelf aan de achterkant beheerd kan worden. Dat is gelukt! De hele webomgeving is omgezet naar Webhare, het beheersysteem waar Nubium mee werkt. Een veilige en gebruikersvriendelijke omgeving met een eenvoudig te beheren ‘back-end’. Wel zo fijn in het geval van een webshop waar dagelijks wijzigingen in worden bijgehouden.

Onze rol in de Online Marketing

Naast de website, zijn wij ook verantwoordelijk voor een groot deel va de online marketing van DiveWorld. Zo zijn wij verantwoordelijk voor de content op het Instagram en Facebook account. Daarnaast versturen wij maandelijkse nieuwsbrieven naar de klanten/belanghebbenden. Ook het schrijven van blogs behoort tot de online marketing ondersteuning bij DiveWorld.

Dus neem gerust een veilige duik in de wereld van DiveWorld.

Heb jij ook wensen voor de web- of online marketingomgeving van je bedrijf? Kijk op onze site om te zien wat we voor je kunnen betekenen.