Home / Diensten / Online marketing / Social Media beheer in regio Twente | Nubium

Social Media beheer

Ben je nieuw in de wereld van social media of heb je er simpelweg te weinig tijd voor? Nubium laat social media voor je werken, zodat jij meer tijd overhoudt voor andere bedrijfszaken. Ontdek hoe Nubium jouw online aanwezigheid versterkt!Waar beginnen we?

Samen met jou gaan we rond de tafel zitten om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen. We maken gebruik van een contentplanner om te bepalen wat we wanneer, waar en voor welke doelgroep gaan plaatsen. Zo kunnen we de content voor jouw verschillende sociale mediakanalen eenvoudig inplannen en plaatsen.

De voordelen van sociale media voor jouw bedrijf

  • Sociale media vergroot de zichtbaarheid en het bereik van je bedrijf, waardoor je een breder publiek wereldwijd kunt aanspreken.
  • Met sociale media kun je gerichte advertenties opzetten en delen, waardoor effectieve marketing en promotie mogelijk is, gebruikmakend van trends en populaire onderwerpen.
  • Directe communicatie met klanten via sociale media stelt je bedrijf in staat snel te reageren op vragen, feedback te ontvangen en een gemeenschap rondom je merk op te bouwen.
  • Het monitoren van sociale media biedt inzicht in de behoeften en voorkeuren van je doelgroep, waardoor je producten en diensten kunt aanpassen aan hun wensen.
  • De actieve aanwezigheid op sociale media draagt bij aan de zoekmachineoptimalisatie van je website, wat de online vindbaarheid verbetert.
Onze social media diensten

Wij zorgen ervoor dat jou content zichtbaar is voor de juiste doelgroep. Met onze ervaring en expertise helpen wij jou met het optimaliseren van je social media marketing. Wij zijn gespecialiseerd in het beheren van de volgende sociale media platformen:

Facebook


Facebook

Instagram


Instagram

LinkedIn


LinkedIn

TikTok


TikTok

Ook is het mogelijk om via bovenstaande platformen advertertentie campagnes op te zetten. Deze advertentiecampagnes kunnen we heel nauwkeurig opzetten. 


Portfolio

Website & Online Marketing - Buurtbemiddeling Enschede

Website | Marketing - Dubblem

Website - BRYNXZ Collections

Website | Marketing - Schildersbedrijf Bonke

SEA Campagnes & Online Marketing - Hotels op Gran Canaria

Webshop, Website & Online Marketing - Diveworld Enschede

Wil jij meer informatie over de social media?

Lukt het je niet om regelmatig iets te posten op social media? Vindt jij social media maar een lastig onderwerp of heb je er geen affiniteit mee? Nubium staat graag voor je klaar. Wij helpen jouw graag met het versterken van je online aanwezigheid.