Home / Opdrachten / Website | Marketing - Emotech

Website & Online marketing - Emotech

Over Emotech

Emotech BV, gevestigd te Enschede, adviseert, ontwerpt, levert, plaatst en onderhoudt industriële poeder- en natlakinstallaties.

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1971 is Emotech BV uitgegroeid tot een deskundige en betrouwbare partner, waarbij flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Of het nou gaat om het plaatsen van een nieuwe poedercoatinstallatie of het aanpassen of verhuizen van een bestaande installatie, Emotech BV heeft alle middelen in huis om aan jouw wensen te voldoen, rekening houdend met facetten die in deze tijd steeds belangrijker worden, zoals bijvoorbeeld energiebesparing, milieu en veiligheid.


Uitgevoerde werkzaamheden

WebdesignSEO OptimalisatieOnline marketing

Wij hebben voor Emotech BV de website ontworpen en gebouwd. Deze website hebben wij voorzien van een krachtige SEO optimalisatie, hierdoor is de website makkelijk vindbaar geworden in de zoekmachines. Na de livegang van de website, hebben wij ook de online marketing van dit bedrijf tot ons genomen. Samen met Emotech BV hebben wij besloten om nieuwsbrieven te versturen. Aansluitend hier op hebben we de blogmodule geactiveerd op de website, deze wordt bijgehouden en voorzien van SEO omschrijvingen. Hier in staan talloze blogs met nuttige informatie voor hun doelgroep. Deze blogs zetten wij ook weer door naar LinkedIn. Emotech bereikt hierdoor optimaal hun doelgroep.


Benieuwd naar de website?