Home / Opdrachten / Website - MSP Systems B.V.

Website - MSP Systems 


Uitgevoerde werkzaamheden

WebsiteSEO optimalisatie & Online Marketing ondersteuning

Onlangs hebben we de website van MSP Systems B.V geoptimaliseerd. MSP Systems is de officiële partner en distributeur van Gema Switzerland poederspuitapparatuur en poederspuitcabines en wereldwijd marktleider op het gebied van elektrostatisch poederspuiten.

De website was aan een update toe, zowel technisch als qua ‘look & feel’. Zo hebben we de site naar een ander content management systeem overgezet (Webhare) en met nieuwe producten gevuld. We konden daarbij gebruik maken van de professionele content van Gema, waaronder foto’s en video’s met informatie en handleidingen over de producten en machines. Daarnaast hebben we ‘m SEO-vriendelijk ingericht.

Het resultaat is een frisse en gebruikersvriendelijke website waar MSP Systems weer mooi een tijd mee vooruit kan.

Over MSP Systems

MSP Systems B.V. is de officiële partner en distributeur van Gema Switzerland poederspuitapparatuur en poederspuitcabines. Gema is wereldwijd marktleider op het gebied van elektrostatisch poederspuiten. Gema levert zowel hand en automaatapparaten, als volledig uitgeruste poedercoatcabines, reciprocators, poedertransportsystemen, afluchteenheden, cyclonen en nafilters.