Home / Over ons / Werken bij Nubium / Vacature: Medior Online Marketeer/ Projectmanager

Medior Online Marketeer/ Projectmanager

Nubium zoekt een online marketing topper!! 

Geeft het jou een kick om briljante online marketingcampagnes voor allerlei verschillende klanten op te zetten én te optimaliseren? Heb je een passie voor je vak en krijg je er energie van dit met je collega’s en klanten te delen? Dan is dit de functie voor jou!

Nubium vacature Online marketing & communicatie

Over Nubium

Nubium is een snelgroeiend webbureau, dat online toepassingen ontwikkelt, waarbij interactie met de klant, het publiek of de doelgroep centraal staat. Met de bedrijfsstrategie en doelstellingen als uitgangspunt denken wij mee over de optimale vorm en inzet van websites- apps en onlinemarketingstrategie. 

Nubium verenigt hoogstaande technologische oplossingen met een strategische, creatieve en commerciële kijk op het web en maakt dé oplossing die de klant zal helpen om beter online zaken te doen. 

Je komt te werken in een team van zo’n 8 ambitieuze professionals, verdeeld over verschillende specialismen zoals strategie, content en optimalisatie, design en development. De cultuur is nuchter met voldoende ruimte voor humor. Hard werken, maar het moet ook gezellig zijn, daar houden we van!

De functie

Je houdt je over de breedte van online marketing bezig met het uitdenken, ontwikkelen en optimaliseren van websites en online marketingcampagnes. Thema’s waarop je accelereert of wilt accelereren zijn SEA, SEO, Analytics, CRO en Social.

Je bent als projectmanager de contactpersoon van onze klanten. Je vindt het dan ook leuk en interessant om zowel uitvoerend bezig te zijn als te sparren met je collega’s en klanten om hen te overtuigen van jouw ideeën. Kortom, jouw functie biedt je volop vrijheid om jouw kennis in te zetten en samen met je collega’s te bouwen aan het succes van onze klanten.


Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, leergierige Medior Online Marketeer / Projectmanager die kwaliteit en samenwerking belangrijk vindt.

 • Je hebt minimaal 3+ jaar relevante werkervaring als Online Marketeer; 
 • Ervaring in leidinggeven en projectmanagement;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met ten minste SEO, SEA en Social
 • Je bent gedreven om te groeien in je vak en bent op de hoogte van recente ontwikkelingen in je vakgebied;
 • Je hebt een uitstekende, zowel mondelinge als schriftelijke beheersing, van de Nederlandse taal; 
 • Je bent uitstekend in staat je eigen dagelijkse werkzaamheden te organiseren en daar helder en proactief over te communiceren, zowel intern als naar klanten.
 • Je bent bereid om je mouwen op te stropen, mee te denken met Nubium en vol aan de bak te gaan

Ons aanbod

Wat bieden wij jou als toekomstig Medior Online Marketeer / Projectmanager bij Nubium:

 • Een goed marktconform salaris;
 • Dienstverband voor minimaal 32 uur met mogelijkheid om door te groeien naar een fulltime dienstverband;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding en een laptop van de zaak;
 • Informele en ambitieuze cultuur waarin je gestimuleerd wordt om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen;
 • Samen met zo’n 8 leuke collega’s werk je als een echt team aan heel uitdagende projecten voor mooie klanten, maar ook lunch je samen, sluit je periodiek op vrijdagmiddag de week af met een borrel en worden er regelmatig leuke uitjes gepland;
 • Vrijheid en eigen verantwoordelijkheid; je werktijden en werkplek zijn (indien het werk het toelaat) flexibel in te richten!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Sollicitatieformulier

Heb je interesse in de bovenstaande vacature? Vul het onderstaande formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.