Home / Opdrachten / Website | Marketing - Dubblem

Website & Online Marketing - Dubblem

Raamdecoratie vormt de essentie van een huis. Het transformeert niet alleen de esthetiek van een ruimte, maar het weerspiegelt ook de stijl en persoonlijkheid van de bewoners. Bij Dubblem begrijpen ze dit als geen ander. Als een zaak opgericht door twee gedreven ondernemers, is Dubblem meer dan alleen een leverancier van raamdecoratie. Dubblem staat voor persoonlijk contact, toegewijd advies aan huis en gratis meet- en montageservice.


Uitgevoerde werkzaamheden

Website, Online marketing ondersteuning, Social media beheer, SEO optimalisatie, Google Ads (SEA)


Een website voor Dubblem

Wij hebben de website van Dubblem ontworpen en blijven deze onderhouden. WIj hebben tijdens het ontwerpen van de website nagedacht over de gebruikersvriendelijkheid van de website. De website is zowel op mobiel als laptop enorm gebruiksvriendelijk ontworpen. Daarnaast houden wij de website up-to-date, wij integreren eventuele nieuwe aanbiedingen of collecties. Ook houden wij ons continu bezig met het optimaliseren van de website voor de zoekmacines.


Social Media beheer

Na de livegang van de website zijn wij ook aan de slag gegaan met het beheren van de social media kanalen van Dubblem. Wij hebben de social media platformen Instagram en Facebook beheert voor Dubblem. Wij zijn te werk gegaan met een contentplanner voor de posts op deze kanalen. Door ons consistent beheer van de social media kanalen, is er meer betrokkenheid ontstaan.


Online marketing ondersteuning

Als onderdeel van de online marketing ondersteuning voor Dubblem, creëren wij waardevolle blogartikelen voor Dubblem. Met het schrijven van deze actuele artikelen, komt Dubblem hoger te staan in de organische zoekresultaten. Dit resulteert in een hogere betrokkenheid en meer verkeer op de website.

Google Ads campagnes

Naast de website en het social media beheer voeren wij ook advertentie campagnes uit voor Dubblem. Dit omvat betaalde advertenties op Google. Wij optimaliseren en beheren deze campagnes om het beste rendement te behalen.