websites       online marketing       web applicaties

Wij laten het web voor ondernemers werken


Wij ontwikkelen online toepassingen waarbij interactie met jouw klant, publiek of doelgroep centraal staat. Met jouw bedrijfsstrategie en doelstellingen als uitgangspunt denken wij met je mee over de optimale vorm en inzet van website, apps en online marketing strategieën.

Nubium Enschede Websites Webshops Online Marketing Web Apps


Online Marketing

Nubium is specialist in online marketing en communicatie. Met jouw website als vertrekpunt zorgen wij voor meer omzet, meer bezoekers en meer interactie.

Websites

Nubium is met jaren ervaring een specialist in webdesign en websitebouw. We maken goed functionerende professionele websites die goed te vinden zijn in Google.

Webshops

We maken webshops gericht op conversie optimalisatie en gebruiksvriendelijkheid voor jouw doelgroep. Samen zorgen we ervoor dat jouw webshop een doorslaand succes wordt.

Web Applicaties

Een progressive web app is een website met de ‘look & feel’ van een native app zonder deze te hoeven downloaden. De technologie is snel is en je kunt er offline mee werken.


SEO en Social Media ondersteuning voor Mobielmakers

Online Marketing ondersteuning en Website voor Schildersbedrijf Bonke


Even voorstellen; Xanne Online Marketeer

02-12-2021

Wie werken er nou eigenlijk bij Nubium? In dit blogartikel stellen we je voor aan de Online Marketeer van Nubium; Xanne van Dopperen

Even voorstellen; Rick Siebum Online Marketeer

19-11-2021

Wie werken er nou eigenlijk bij Nubium? In dit blogartikel stellen we je voor aan de Online Marketeer van Nubium; Rick Siebum

Wij zijn officieel Google Partner!

15-11-2021

We vieren een klein feestje bij Nubium. Wij hebben namelijk al heel lang een liefde voor Google en nu wordt onze liefde voor Google beantwoord, want Nubium is nu officieel Google Partner!

Nubium augustus update

06-08-2021

Begin augustus. Erwin en Stef zijn weer terug van vakantie, andere Nubiummers hebben het nog tegoed. Hoe dan ook pakken we deze maand weer mooie projecten op. Daarnaast zijn we doorlopend bezig met de online marketing van onze klanten. Lees er alles over in ons nieuwe blogartikel.