websites       online marketing       web applicaties

Wij laten het web voor ondernemers werken


Wij ontwikkelen online toepassingen waarbij interactie met jouw klant, publiek of doelgroep centraal staat. Met jouw bedrijfsstrategie en doelstellingen als uitgangspunt denken wij met je mee over de optimale vorm en inzet van website, apps en online marketing strategieën.

Nubium Enschede Websites Webshops Online Marketing Web Apps


Online Marketing

Nubium is specialist in online marketing en communicatie. Met jouw website als vertrekpunt zorgen wij voor meer omzet, meer bezoekers en meer interactie.

Websites

Nubium is met jaren ervaring een specialist in webdesign en websitebouw. We maken goed functionerende professionele websites die goed te vinden zijn in Google.

Webshops

We maken webshops gericht op conversie optimalisatie en gebruiksvriendelijkheid voor jouw doelgroep. Samen zorgen we ervoor dat jouw webshop een doorslaand succes wordt.

Web Applicaties

Een progressive web app is een website met de ‘look & feel’ van een native app zonder deze te hoeven downloaden. De technologie is snel is en je kunt er offline mee werken.


Een nieuwe website identiek aan het winkelcentrum De Hoge Wal

Webdesign en Webdevelopment voor Landgoed camping het Meuleman


Openingstijden van Nubium tijdens de feestdagen

21-12-2021

Rondom de feestdagen hanteert Nubium aangepaste openingstijden.

Google Ads ondersteuning

10-12-2021

Advertenties… je komt ze overal online tegen. Of het nu gaat om de Google Shopping, een advertentie bovenaan de zoekresultaten.

Go Planet Parc in een nieuw jasje

07-12-2021

De nieuwe website van Go Planet Parc is live!
Het eindresultaat mag er zijn en daar zijn we dan ook best trots op.

Even voorstellen; Xanne Online Marketeer

02-12-2021

Wie werken er nou eigenlijk bij Nubium? In dit blogartikel stellen we je voor aan de Online Marketeer van Nubium; Xanne van Dopperen