Home / Actueel / Even voorstellen; Casper Duinkerken

Casper Duinkerken

Stagiair marketing en communicatie

Ik woon in Enschede samen met mijn ouders en twee broers en sport veel en graag, maar ben vooral fanatiek in honkbal. Eind oktober is er in Italië een toernooi waar ik aan mee doe. Ik zit nu in het tweede jaar van mijn mbo-opleiding Marketing en Communicatie.

Wat doe je bij Nubium?

Een van de redenen waarom ik voor Nubium gekozen heb, is dat er veel verschillende werkzaamheden zijn die ik op kan pakken. Ik ga onder andere een marketingplan schrijven en meedenken over passende content voor de verschillende opdrachtgevers. Het is mooi dat meerdere dingen kan doen, zodat ik kan uitzoeken wat ik wel en niet leuk vind en waarin ik mezelf verder wil ontwikkelen.


Wat doe je nog meer naast school en stage?

De vrije tijd die ik heb breng ik zoveel mogelijk sportend door. Ik honkbal vier keer in de week en loop ook nog hard, zodat ik mijn conditie op pijl houd. Verder vind ik het leuk om uit te gaan met vrienden en leuke dingen te doen met mijn vriendin. Ik vind de kledingwereld en kunst en architectuur ook interessant, dus wie weet leidt mijn stage bij Nubium uiteindelijk tot een baan als marketeer in een van deze richtingen.