Home / Actueel / Inhaken op Pasen

Inhaken op Pasen


Nog een kleine drie weken en dan is het alweer Pasen. ‘Wat zijn jullie er vroeg bij’ zul je denken? Yes, dat klopt en dat doen we zodat jullie nog ruim twee weken de tijd hebben om de leukste inhaker te bedenken voor je bedrijf.


Wat is inhaken?

Inhaken is onderdeel van moment marketing. Het betekent simpelweg dat je gebruik maakt van een bepaald moment door erop in te haken met je marketing. Dit kan dus bijvoorbeeld met Pasen, maar ook Valentijnsdag, Singlesdag, Moederdag en Internationale Nutella Dag worden hier vaak voor gebruikt


Waarom inhaken een goed idee is 

Een leuke inhaker kan zorgen voor een viraal effect op social media. We nemen hier Converse even als voorbeeld. Zij plaatsten een foto van Chuck Taylor All Stars met een paasei, waarbij de omschrijving ‘the hunt is on’ was. Het effect van deze post was dat volgers foto’s van hun All Stars begonnen te plaatsen in de reacties onder de post. Doordat er zoveel interactie met de post was werd het bereik ervan enorm groot. Een creatieve en vrij gemakkelijke manier om je merk onder de aandacht te brengen. 


Dus ga aan de slag met het bedenken van een unieke inhaker. Hulp nodig? Ons design team denkt graag met je mee.

Nog meer pasen inhakers