Home / Actueel / Speciaal voor jou als onze klant biedt Nubium een gratis Corona pop-up aan voor op jouw website

Speciaal voor u als onze klant biedt Nubium een gratis Corona pop-up aan voor op uw website

Sinds enkele weken ziet de wereld er anders uit. De impact van de Corona crisis is groot en heeft zowel persoonlijke als bedrijfsmatige gevolgen. Waar het ene bedrijf gemakkelijk kan omschakelen naar thuiswerken of online werkzaamheden staat voor het andere bedrijf de business even helemaal stil. Desondanks zien wij ook hele mooie nieuwe initiatieven ontstaan.

Nubium denkt in deze tijd graag met u mee! Daarom bieden we u gratis een pop-up* aan voor op de homepage van uw website. Bezoekers zien dan meteen bij binnenkomst hoe uw bedrijf op dit moment functioneert.

Hoe werkt het?

Stuur een e-mail naar: marketing@nubium.nl waarin u aangeeft dat u graag een gratis pop-up op uw website wilt. Lever in een e-mail een bericht aan met daarin de tekst die u in uw pop-up geplaatst wilt hebben. Ook mag er indien gewenst een foto of logo aangeleverd worden. Op www.nubium.nl vindt u een voorbeeld.

Ons team zorgt er vervolgens voor dat de pop-up zo snel mogelijk op uw website wordt geplaatst.
Wij hopen u op deze manier te ondersteunen. Heeft u meer online ondersteuning nodig, dan staan wij juist nu natuurlijk ook voor u klaar!

* Een pop-up is een nieuw, vaak kleiner venster dat verschijnt boven op het bestaande venster op de homepage van uw website. Deze pop-up verschijnt eenmaal per dag bij uw bezoeker.