Home / Opdrachten / Website - BRYNXZ Collections

De nieuwe website van BRYNXZ Collections staat live!


De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met de oplevering van de nieuwe website van BRYNXZ Collections. BRYNXZ Collections is een lifestylemerk dat originele, stoere en sobere woonaccessoires levert aan retailers door heel Nederland.


De website moet deze stoere en sobere stijl doorvoeren en beschikken over alle functionaliteiten van een organisatie dat levert aan retailers, maar ook toegankelijk is voor consumenten.


Om dit te realiseren hebben we een overzicht van collecties gemaakt waarmee zowel retailers als consumenten een goed overzicht krijgen van de beschikbare producten. Daarnaast hebben we voor de consumenten een store-locator ingebouwd waarmee ze eenvoudig een winkel in de buurt kunnen vinden om de BRYNXZ producten te kopen.

Wouter startte in 2010 met BRYNXZ Collections. Met zijn commerciële achtergrond en een flinke portie doortastendheid zag hij de kans schoon voor een nieuw lifestylemerk. Een goede zet, want BRYNXZ Collections heeft in korte tijd Nederland compleet veroverd. Tegenwoordig krijgt Wouter versterking van creatief duizendpoot Anko. Samen met hun passionele medewerkers willen ze het merk BRYNXZ zowel in Nederland als in het buitenland verder uitbouwen. 


Ben je benieuwd hoe de nieuwe website is geworden? Klik op onderstaande knop


Heb jij ook wensen voor de webomgeving van je website? Kijk op onze site om te zien wat we voor je kunnen betekenen.