Home / Projecten / SEO en Social Media ondersteuning voor Mobielmakers

Case: Mobielmakers


Mobielmakers (voorheen Leuqe Deals Haaksbergen) heeft sinds 2013 telecomervaring, met sinds februari 2016 een prachtige winkel in het hartje van Haaksbergen. Door de jaren heen hebben ze al meer dan 7500 smartphones en tablets gerepareerd. Mobielmakers helpt klanten met reparaties aan smartphones en tablets, telefoon abonnementen, verzekeringen, verkoop van nieuwe- en refurbished telefoons en tablets en diverse zakelijke oplossingen.

Uitgevoerde werkzaamheden

SEO Optimalisatie     Contentmarketing     Social Media ondersteuningHet project


Per januari 2021 is Leuqe Deals in een nieuw jasje gestoken, met een nieuwe naam: ‘Mobielmakers’, een nieuw logo, een nieuwe winkelinrichting en een nieuwe website. Bas van Mobielmakers is bij ons gekomen met de vraag of wij konden helpen met het opzetten van de nieuwe website en het inrichten en bijhouden van de marketing. 

Het opzetten van de website is in samenwerking gedaan met onder andere een developer en een designer. Wij hebben de SEO website teksten en de online marketing verzorgd. Hieronder valt onder andere het bedenken en schrijven van nieuwsberichten, social media berichten en google-/social media advertenties. Ben je benieuwd hoe de nieuwe website is geworden?

Wat vindt Mobielmakers?


Via via in contact gekomen met Stef van Nubium. Nubium heeft ons geholpen met het opzetten van een nieuwe website en de volledige marketing hiervan. We hebben nauw contact en de lijntjes zijn kort zodat de communicatie goed verloopt. We hebben 1 aanspreekpunt binnen Nubium (Stef) die ervoor zorgt dat de taken intern goed verdeeld worden.

In tussentijd mijn 2e ‘’strippenkaart’’ besteld bij Nubium. De strippenkaart bevalt erg goed, je weet precies wat je betaald en krijgt van Nubium een overzicht welke werkzaamheden verricht zijn. Er moet nog het e.e.a. gebeuren aan onze website maar tot nu toe geven wij de samenwerking met Nubium een dikke 8 als cijfer. We kijken dan ook uit naar een lange en succesvolle samenwerking met Nubium!

Bas ter Elst
Mobielmakers telecom & reparaties

SEO optimalisatie & Online marketing ondersteuning

Nieuwe, SEO geoptimaliseerde, teksten voor jouw website kunnen wij vrij eenvoudig en snel voor je verwezenlijken, maar ook voor een volledig nieuwe website, online marketing ondersteuning of een nieuwe huisstijl ben je bij Nubium aan het juiste adres. Bekijk onze diensten of neem vrijblijvend contact met ons op.